A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Турнір по ловлі риби з криги «Золота мормишка» Великогаївської територіальної громади

Дата: 22.02.2021 16:39
Кількість переглядів: 2756

  Фото без опису

 20 лютого 2021 року на ставу поблизу села Білоскірка відбувся зимовий турнір по ловлі риби з криги «Золота мормишка» Великогаївської територіальної громади. Чудова ранкова зимова погода, дала можливість провести турнір на найвищому рівні в якому прийняли участь 18 рибалок розподілені на 6 команд.

   З першої і до останньої хвилини змагань точилася серйозна боротьба за перемогу як між  командами, так і в особистому заліку. Кожен учасник мав 4 години на риболовлю, аби зловити якомога більше  риби і щільність результатів  показує  градус боротьби. Отже 1 місце виборов Олег Вітровий с. Прошова (705 гр.), 2 місце Максим Галечик с. Застінка (695 гр.), 3 місце Михайло Дерлиця с. Баворів (640 гр.). В командних змаганнях перемогу виловила  команда «Трофей» (Дерлиця Максим, Грабовський Руслан, Карпа Олег), другою стала команда «Куми» (Вітровий Олег, Ярмола Андрій, Мостовий Олександр) та третьою команда «Застінка» (Галечик Максим, Галечик Василь, Галько Назар).

  На завершення змагань голова Великогаївської територіальної громади Олег Кохман разом із старостами та депутатами сільської ради провели нагородження переможців грамотами, медалями та цінними подарунками від Великогаївської сільської ради  та Тернопільської районної організації «Українське товариство мисливців та рибалок». Опісля нагородження усі рибалки мали змогу випити ухи та зїсти  картоплі від організаторів турніру.

  Голова Великогаївської сільської ради Олег Кохман висловлює щиру подяку відділу культури, молоді та спорту Великогаївської сільської ради та Тернопільській районній організації «Українське товариство мисливців та рибалок» Сосновому Руслану, Каракуцю Роману за організацію та проведення змагань,  Слебедюк Світлані, Сосновій Галині, Деревляному Роману за допомогу у проведенні турніру, пожежникам Тернопільського районного відділу ДСНС та Баворівській амбулаторії загальної практики-сімейної  медицини за обслуговування учасників змагань, судді національної категорії з риболовного спорту ТОФРС Ткачуку Леоніду за принципове та справедливе суддівство. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь