A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

V турнір з волейболу та настільного тенісу Великогаївської громади

Дата: 22.02.2021 12:59
Кількість переглядів: 1686

  Фото без опису

   21 лютого 2021 року у спортивних залах НВК «ЗОШ І-ІІІст. – ДНЗ с. Великі Гаї» відбулися традиційні V турніри з волейболу та настільного тенісу Великогаївської територіальної громади 2021 присвячені памяті героїв «Небесної сотні».

   Цього року у змаганнях з волейболу боролися за перемогу 7 команд: с. Великі Гаї, с. Застінка, с. Товстолуг, с. Дичків, с. Красівка, с. Грабовець та команда депутатів Великогаївської сільської ради. В напруженій боротьбі перемогу святкувала команда с. Великі Гаї, друге місце виборола команда с. Товстолуг і третє призове дісталося с. Застінка.

   У змаганнях з настільного тенісу виявили бажання змагатися 22 спортсмени: 16 чоловіків та 6 дівчат. За підсумками змагань перемоги здобули у дівчат: Фортуна Надія (с. Прошова) – 1 місце, Махіброда Віра (с. Дичів) – 2 місце, Мединська Юлія (с. Скоморохи) – 3 місце. У чоловіків: Ізбянський Олександр (с. Великі Гаї) – 1 місце, Старащук Тарас (с. Скоорохи) – 2 місце, Галько Назар (с. Застінка) – 3 місце.

  Після завершення змагань голова Великогаївської  сільської ради Олег Кохман разом із старостами сіл громади та депутатами сільської ради нагородили переможців та призерів медалями, грамотами та цінними подарунками від відділу культури, молоді та спорту Великогаївської сільської ради та Тернопільського обласного центру фізичного здоровя населення «Спорт для всіх».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь