A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Шосту річницю з дня створення відзначає спецпідрозділ податкової міліції у зоні бойових дій.

Дата: 01.02.2021 15:49
Кількість переглядів: 588

Шість років тому керівництвом держави прийнято рішення про участь податкової міліції у проведенні антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей.

З цією метою у складі Державної фіскальної служби був створений спеціальний підрозділ податкової міліції, який згодом став відомим під назвою «Фантом».

За цей час відбулося 19 ротацій спецпідрозділу, службу у ньому пройшли близько 50 співробітників подaткової міліції Тернопільщини.

Пліч-о-пліч з військовослужбовцями Збройних сил України, Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України, представниками  інших  силових  та  правоохоронних  органів, податкові міліціонери самовіддано виконують свій службовий обов’язок на лінії зіткнення у склaді мобільних груп, нa контрольних пунктaх в’їзду/виїзду, перешкоджaючи незaконному переміщенню товано-матеріальних цінностей, готівки, що використовуються для фінaнсувaння терористичної діяльності, беруть учaсть у резонaнсних зaтримaннях, запобігають проникненню на контрольовану територію учасників незаконних збройних формувань, виявляють схрони зі зброєю та боєприпасами.

Представники податкової міліції Тернопільщини на гідному рівні представляють наш регіон у зоні бойових дій. Дев’ятнадцять працівників відзначені державними нагородами, багатьох нагороджено відомчими відзнаками та відзнаками командувачів антитерористичної операції та операції Об’єднаних сил, керівників Донецької та Луганської військово-цивільних адміністрацій, громадських організацій.

 

ГУ ДФС у Тернопільській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь