A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Нарада із соціальними працівниками Центру соціального обслуговування

Дата: 28.01.2021 09:37
Кількість переглядів: 1174

 Фото без опису

 27 січня 2021 року у залі засідань Великогаївської сільської ради ТГ проведено нараду з соціальними працівниками, на якій обговорено шляхи вдосконалення надання соціальних послуг для одиноких та літніх людей що перебувають на соціальному обслуговуванні. Директор Центру Василь Когут запропонував оновлену форму звітності соціальних працівників, що дає можливість розширити інформацію про надані соціальні послуги. Він також ознайомив присутніх з планом роботи Центру на 2021 рік. Цікавою була інформація про діючий національний проект підтримки самотніх людей шляхом телефонної лінії Мій електронний друг за безкоштовним номером 0800202147.  Змістовну інформацію про шляхи отримання ліків для підопічних Центру соціального обслуговування надала начальник Великогаївської амбулаторії Оксана Луцька. Вона поінформувала про можливості отримання в амбулаторії у безоплатне користування для людей похилого віку та травмованих осіб ортопедичних засобів, зокрема милиць, ходунів, палиць і т. ін.

Цікаву презентацію представила для працівників Центру керівник Тернопільського відділення Всеукраїнської благодійної організації «Турбота про літніх в Україні» Любов Вашенюк. Її виступ стосувався теми професійного вигорання, шляхів його запобігання та подолання .

По завершенні наради соціальні працівники Центру отримали та розподілили засоби особистої гігієни для підопічних, що надійшли, як гуманітарна допомога, від Тернопільської районної організації Товариства Червоного Хреста України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь