A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Шановні роботодавці!

Дата: 18.01.2021 13:18
Кількість переглядів: 408

Повідомляємо, що наказом Міністерства соціальної політики України від 16.05.2013 № 271, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 31 травня 2013 р. за № 841/2337, зі змінами № 1763 від 23.11.2018р., затверджено Порядок надання роботодавцями територіальним органам Державної служби зайнятості інформації про зайнятість та працевлаштування громадян, які мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню, а також форму такого повідомлення.

Форма подається роботодавцями Тернопільському міськрайонному центру зайнятості  не пізніше 01 лютого після звітного року.

Квота працевлаштування громадян, які мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню, для підприємств з чисельністю штатних працівників понад 20 становить 5% середньооблікової чисельності штатних працівників за попередній календарний рік.

Роботодавці самостійно розраховують квоту з урахуванням чисельності громадян, які на умовах повної зайнятості вже працюють у роботодавця і належать до таких, які мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню (крім інвалідів).

Працевлаштування громадян, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню, може здійснюватися Вами самостійно або за сприяння Тернопільського міськрайонного центру зайнятості. Для укомплектування вакансій необхідно подати інформацію про попит на робочу силу (вакансії), у тому числі з урахуванням потреби для осіб, які мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню.

Наголошуємо, що згідно п. 2 ст. 53 Закону України « Про зайнятість населення»,  у разі невиконання протягом року квоти для працевлаштування громадян, які мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню, з роботодавця стягується штраф за кожну необґрунтовану відмову у працевлаштуванні таких осіб у межах відповідної квоти у двократному розмірі мінімальної заробітної плати, встановленої на момент виявлення порушення.

За детальною інформацією звертатись в Тернопільський міськрайонний центр зайнятості м. Тернопіль вул. Текстильна, 1Б, каб.№308, 309 або по тел.__527135, 524447. 527452.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь