A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Підсумки спортивного 2020 року у Великогаївській об'єднаній територіальній громаді

Дата: 28.12.2020 15:04
Кількість переглядів: 1100

  Фото без опису

Кожного року, у місяці грудні, відділ культури, молоді та спорту Великогаївської об’єднаної територіальної громади підводить підсумки спортивного сезону. Так 24 грудня 2020 року у залі засідань Великогаївської сільської ради відбулася урочиста церемонія вшанування спортсменів 2020 року.

  Начальник відділу культури, молоді та спорту Великогаївської сільської ради ОТГ Степан Гуля провів презентацію, аби ознайомити усіх присутніх зі справами спорту у громаді та використанням коштів протягом року. Також Степан Романович подякував спортивним тренерам, які працюють з дітлахами за проведену роботу адже результати їхньої роботи видно не озброєним оком.

  Голова громади Олег Кохман привітав усіх  атлетів зі здобутками у 2020 році та висловив сподівання на покращення результатів уже у 2021 році. Також голова зазначив важливість роботи з дітьми, тому що саме з розквітом дитячого спорту з часом прийдуть перемоги і у дорослому, які будуть вдвічі приємнішими,  адже діти виховані у нашій Великогаївській громаді.

  Під час церемонії Олег  Кохман та Степан Гуля вручили цінні подарунки усім представникам громади у командних видах спорту футболі, волейболі та учасникам спартакіади, голосисті  місцеві співаки Володимир Депутат та Роман Задирайко, своїм прекрасним співом потішили публіку а найбільше запалили її дівчата циганки із відділу та закладів  культури громади.

  Голова Громади Олег Кохман висловлює щиру подяку відділу культури, молоді та спорту Великогаївської сільської ради ОТГ, керівник Степан Гуля, за проведену роботу протягом року та організацію даного  заходу, також усім спортсменам та спортсменкам, які представляли Великогаївську об’єднану територіальну громаду як у межах Тернопільської області так і за її межами протягом останнього, важкого для спорту, року.   



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь