A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Нагородження віце-чемпіонів Тернопільської області 2020

Дата: 24.12.2020 12:57
Кількість переглядів: 676

23 грудня 2020 року відбулося нагородження срібного призера чемпіонату Тернопільської області з футболу у вищій лізі ФК «Агрон» Великогаївська ОТГ. У затишному закладі «На Дубах», що у селі Великі Гаї, представники Тернопільської асоціації футболу на чолі  із Тарасом Юриком вручили гравцям та керівництву клубу  кубок, грамоти та медалі за ІІ місце у цьогорічному чемпіонаті. Приємно, що гравці, керівництво та вболівальники змогли виділити хвилинку часу аби зустрітися та поспілкуватися, обговорити перемоги та невдачі минулого року і в невимушеній атмосфері обсудити плани на майбутнє.

   Голова Асоціації футболу Тернопільщини Тарас Юрик вітаючи колектив зазначив, що ФК «Агрон» Великогаївська ОТГ є одним із флагманів Тернопільського футболу на якого намагаються рівнятися інші команди, і друге місце у цьогорічному чемпіонаті, це ніщо інакше як новий виклик аби в подальшому досягати ще більших успіхів на полях Тернопільщини та України.

  Народний депутат України, почесний віце-президент ФК «Агрон» Великогаївська ОТГ Іван Чайківський вітаючи гравців зауважив, що не дивлячись на результати сезону, для нього увесь колектив «Агрону» є чемпіонами та завжди диктує моду у Тернопільському футболі, що є хорошим стимулом аби розвиватися та ставати ще кращими.

   Голова Великогаївської об’єднаної територіальної громади почесний віце-президент ФК «Агрон» Великогаївська ОТГ Олег Кохман привітав гравців зі здобутим результатом та побажав покращити його у наступному сезоні, також від імені Великогаївської громади подякував головному меценату, президенту клубу, який з об’єктивних причин не зміг бути присутнім, Юрію Березовському  за підтримку футбольної команди, адже без нього не можливо уявити ФК «Агрон». Також привітав гравців, вболівальників та керівників із здобуттям Суперкубка Тернопільської області та 2 місцем у чемпіонаті.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь