A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Миколай пам’ятає, Миколай вітає!!!

Дата: 21.12.2020 16:32
Кількість переглядів: 708

Фото без опису

В Україні дуже шанують день Миколая Чудотворця. Особливо нетерпляче на це свято очікують дітлахи, адже святитель Миколай обов’язково покладе під подушку якийсь подарунок. Так, напередодні свята хлопчики та дівчатка пишуть святому листи із проханням здійснити їхні мрії. І зранку 19 грудня одразу зазирають під подушку, очікуючи виконання Миколаєм Угодником їхніх бажань.

Вважається, що добрим і слухняним діткам Миколай Чудотворець уночі тихенько підкладає подарунки, а тим, хто погано поводився, – каміння або різочку. Тому дітлахи намагаються не вередувати й гарно поводитися, аби сподобатися святому Миколаю.

Цього року знову прийшло свято до дітей Великогаївської громади. Подарунки від Великогаївської сільської ради ОТГ та меценатів отримали вразливі категорії діток та усі молодші дошкільнятка та школярики громади.

Голова Великогаївської об’єднаної територіальної громади Олег Кохман висловлює щиру подяку депутатам сільської ради, за виділені кошти на придбання подарунків, а також родині Березовських, Баворовьких, Гаврилюк, Ганні Гаврилишин, Анатолію Бучинському, Івану Мричку, Володиимру Крупніцькому, Андрію Дідику, Віталій Процюк, Ірині Мазурчак за придбані подарунки для нашої малечі. Центру соціального обслуговування Великогаївської сільської ради керівник Василь Когут, відділу культури, молоді та спорту Великогаївської сільської ради  керівник Степан Гуля за організацію заходів, старостам та депутатам що долучилися до розвезення подарунків, за проведену роботу.  Нехай Ваші добрі справи повернуться Вам сторицею.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь