A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Оголошення про проведення конкурсу з відбору суб'єктів оціночної діяльності для проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки в селі Грабовець

Дата: 18.12.2020 10:17
Кількість переглядів: 581

         Назва та місцезнаходження органу, що проводить конкурс: конкурсна комісія Великогаївської сільської ради, 47722, Тернопільська область, Тернопільський район, село Великі Гаї вул. Галицька,47

        Назва об’єкту:  земельна ділянка сільськогосподарського призначення (для ведення фермерського господарства), площею 0,7974 га. Адреса: село Грабовець Тернопільський район. Кадастровий номер   6125282300:01:001:3523. Нормативна  грошова оцінка земельної ділянки  21584,02 грн.

Мета проведення експертної грошової оцінки: визначення ринкової вартості земельної ділянки з метою передачі у приватну власність шляхом продажу.

       Конкурс буде здійснюватись відповідно до Закону України „Про оцінку земель” та Закону України „Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні”.

Вимоги до претендентів для участі у конкурсі є наявність: відповідної кваліфікації оцінювачів стосовно об’єкта оцінки, що має підтверджуватися чинними кваліфікаційними документами оцінювачів та свідоцтвами про реєстрацію в Державному реєстрі оцінювачів, досвіду роботи суб’єкта оціночної діяльності у проведенні експертної грошової оцінки земельної ділянки, зокрема подібної земельної ділянки; переліку оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки земельної ділянки та підписання звіту про оцінку майна, їх особистого досвіду у проведенні подібної оцінки; письмової згоди оцінювачів, яких буде залучено суб’єктом оціночної діяльності, до виконання робіт з оцінки майна.

До участі в конкурсі можуть бути допущені суб’єкти оціночної діяльності, які діють на підставі сертифікатів суб’єктів оціночної діяльності, виданих відповідно до Закону України “ Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні”, якими передбачено здійснення практичної діяльності з оцінки та напрямами оцінки майна та спеціалізаціями у межах цих напрямів, що відповідають об’єкту оцінки.

        Учасникам конкурсу необхідно подати до Великогаївської сільської ради конкурсну документацію, яка складається з конкурсної пропозиції та підтверджуючих документів. Усі документи та копії документів посвідчуються підписом керівника суб’єкта оціночної діяльності та скріплюються печаткою (для юридичних осіб).        

До підтверджуючих документів віднесено:

- заява на участь у конкурсі;

- копії завірених належним чином установчих документів учасника конкурсу;

-копії завірених належним чином документів, що підтверджують кваліфікацію працівників, які залучаються до виконання оцінки; -

-копію завіреного належним чином кваліфікаційного свідоцтва оцінювача, виданого у встановленому законом порядку;

-матеріали, в яких відображається досвід проведення незалежної оцінки земельних ділянок;

-пропозиції учасника конкурсу щодо вартості виконання робіт відповідно до калькуляції витрат, пов’язаних із виконанням робіт, а також строк виконання робіт з експертної оцінки земельної ділянки;

- інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи з незалежної оцінки оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним з незалежної оцінки експертної грошової оцінки земельної ділянки, у тому числі подібної оцінки).
         Конкурсна документація подається у запечатаному конверті з описом підтвердних документів, що містяться в конверті.

На конверті необхідно зробити помітку:” На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності (із зазначенням назви об’єкту) “.

Конкурсну документацію слід подати до Великогаївської сільської ради (секретарю конкурсної комісії) до 18 січня 2021 року (включно) за адресою: 47722, Тернопільська область, Тернопільський район, село Великі Гаї вул. Галицька,47.

         Конкурс буде проведено 19 січня 2021, о 10.00 годині, у приміщенні сільської  ради за адресою: 47722, Тернопільська область, Тернопільський район, село Великі Гаї вул. Галицька,47 (зал засідань).

Телефони для довідок 49-02-80.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь