A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки на яку поширюється право сервітуту та укладення договору строкового сервітуту

Дата: 15.12.2020 10:01
Кількість переглядів: 433

УКРАЇНА



ВЕЛИКОГАЇВСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА           

47722  Тернопільська обл., Тернопільський р-н., с. Великі Гаї,  вул. Галицька, 47

тел. 49-00-98, 49-02-98

восьме скликання                                                                третя сесія

РІШЕННЯ  №  (проєкт)           

від 22 грудня 2020  року

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки на яку поширюється право сервітуту та укладення договору строкового сервітуту

 

        Розглянувши заяву № 428 від 18.11.2020 року  ФОП Цибульського Олександра Степановича  про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки на яку поширюється право сервітуту та укладення договору строкового сервітуту, керуючись ст. 12, 83, 98, 99, 100, 101, 102 Земельного кодексу України, ст. ст. 395, 401 - 404, 406 Цивільного кодексу України, законів України "Про регулювання містобудівної діяльності", "Про благоустрій населених пунктів», "Про землеустрій", Податкового кодексу України, Закону України "Про оцінку земель", ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», та  пропозиції постійної комісії сільської ради з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього середовища, Великогаївська сільська рада

                                                ВИРІШИЛА:

   1. Затвердити ФОП Цибульському  Олександру Степановичу  технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту на право проходу, проїзду, встановлення та обслуговування лінійних комунікацій та складування будівельних матеріалів ) за рахунок земель загального користування (землі будь-якої категорії, які використовуються як майдани, вулиці, проїзди, шляхи, громадські пасовища, сіножаті, набережні, пляжі, парки, зелені зони, сквери, бульвари, водні об'єкти загального користування, а також інші землі, якщо рішенням відповідного органу державної влади чи місцевого самоврядування їх віднесено до земель загального користування), площею 0,0315 га за адресою: вул..Обїзна село Великі Гаї Тернопільського району Тернопільської області.

       2. Укласти з ФОП Цибульським  Олександрою Степановичем договір строкового сервітуту на частину земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту на право проходу, проїзду, встановлення та обслуговування лінійних комунікацій та складування будівельних матеріалів, кадастровий номер земельної ділянки 6125281700:01:002:0101, площею 0,0315 га, строком на 7 (сім) років за адресою: вул..Обїзна село Великі Гаї Тернопільського району Тернопільської області.

      3. Встановити плату за користування земельною ділянкою в розмірі 8 % від нормативно грошової оцінки земельної ділянки, що становить ______ в рік. Щомісячна орендна плата становить ____, Нормативно грошова оцінка земельної ділянки ______.

       4. ФОП Цибульським  Олександрою Степановичем провести державну реєстрацію договору строкового сервітуту на частину земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».

       5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

Сільський голова                                                  О. КОХМАН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь