A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Про  дозвіл  на  складання   технічної  документації  із землеустрою

Дата: 15.12.2020 09:55
Кількість переглядів: 347

УКРАЇНА



ВЕЛИКОГАЇВСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА           

47722  Тернопільська обл., Тернопільський р-н., с. Великі Гаї,  вул. Галицька, 47

тел. 49-00-98, 49-02-98

восьме скликання                                                                третя сесія

РІШЕННЯ  №  (проєкт)           

від 22 грудня 2020  року

Про  дозвіл  на  складання   технічної 

документації  із землеустрою

 

Розглянувши заяви громадян, керуючись   ст. 26   Закону   України  «Про  місцеве  самоврядування  в  Україні», ст. 55 Закону України «Про землеустрій»,  ст.ст. 12,  22, 23, 33, 38, 39, 40, п.1 ст.81, 116, 118, 121 Земельного Кодексу України, розглянувши заяви громадян про дозвіл на складання технічної документації із  землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), заслухавши виступи депутатів, Великогаївська сільська  рада  

                                       

ВИРІШИЛА:

      1.Дати дозвіл гр.. Швець Ганні Євгенівні, Швець Михайлу Степановичу, Дробенко Ларисі Степанівні на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у спільну часткову власність площею 0,2500га для будівництва та обслуговування житлового будинку , господарських будівель та споруд за рахунок земель житлової та громадської забудови  , що перебували в користуванні, розташованої по вул..Б.Хмельницького,18 село Красівка Тернопільського району.

     2.Дати дозвіл гр.. Мисліцькому Роману Євгеновичу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність площею 0,1300га для будівництва та обслуговування житлового будинку , господарських будівель та споруд за рахунок земель житлової та громадської забудови  , що перебували в користуванні, розташованої по вул..М.Демидася,48А село Дичків Тернопільського району.

     3.Дати дозвіл гр.. Мисліцькому Роману Євгеновичу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність площею 0,2524га для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель сільськогосподарського призначення (рілля) , що перебували в користуванні в селі Дичків Тернопільського району

     4.Дати дозвіл гр.. Дичко Христину Мирославівні,  Дичко Роману Мироновичу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у спільну часткову власність площею 0,2500га для будівництва та обслуговування житлового будинку , господарських будівель та споруд за рахунок земель житлової та громадської забудови  , що перебували в користуванні, розташованої по вул..Крута,7А село Застав’є Тернопільського району.

     5.Дати дозвіл гр.. Дахим Степану Володимировичу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність площею 0,1626га для будівництва та обслуговування житлового будинку , господарських будівель та споруд за рахунок земель житлової та громадської забудови  , що перебували в користуванні, розташованої по вул. Зарічна,9 село Кип’ячка Тернопільського району.

     6.Дати дозвіл гр.. Дахим Степану Володимировичу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність площею 0,1721га для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель сільськогосподарського призначення (рілля) , що перебували в користуванні в селі Кипячка Тернопільського району

     7.Дати дозвіл гр.. Пупець Ігорю Миколайовичу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність площею 0,2500га для будівництва та обслуговування житлового будинку , господарських будівель та споруд за рахунок земель житлової та громадської забудови  , що перебували в користуванні, розташованої по вул. Залізнична,7 село Дичків Тернопільського району.

     8.Дати дозвіл гр.. Гулі Богдані Антонівні на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність площею 0,2500га для будівництва та обслуговування житлового будинку , господарських будівель та споруд за рахунок земель житлової та громадської забудови  , що перебували в користуванні, розташованої по вул..М.Демидася,52 село Дичків Тернопільського району.

     9.Дати дозвіл гр..Фіялці Ярославу Павловичу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність площею 0,1000га для будівництва та обслуговування житлового будинку , господарських будівель та споруд за рахунок земель житлової та громадської забудови  , що перебували в користуванні, розташованої по вул. Лісова  село Великі Гаї Тернопільського району.

     10.Дати дозвіл гр.. Черепаняку Михайлу Дмитровичу, Черепаняк Марії Михайлівні, Паньків Ользі Михайлівні, Черепаняк Лесі Михайлівні на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у спільну часткову власність площею 0,2400га для будівництва та обслуговування житлового будинку , господарських будівель та споруд за рахунок земель житлової та громадської забудови  , що перебували в користуванні, розташованої по вул..Б.Хмельницького,8 село Козівка Тернопільського району.

11. Замовити виготовлення технічної документації із землеустрою в організації, що отримала дозвіл (ліцензію) на проведення таких робіт.

12. Розроблену  та погоджену, відповідно до законодавства,  технічну документацію із землеустрою  подати до сільської ради для розгляду та затвердження в установленому законом порядку.

13. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природнього середовища.

                Сільський голова                                            О. КОХМАН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь