A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

3 грудня - Міжнародний день людей з інвалідністю

Дата: 03.12.2020 11:31
Кількість переглядів: 503

Сьогодні -  3 грудня є Міжнародним днем людей з інвалідністю. Він встановлений Генеральною Асамблеєю ООН у 1992 році, та відзначається щорічно. Цей день не є святом, а покликаний привернути увагу до проблем найбільш незахищеної частини суспільства, і є нагадуванням людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя до людей з інвалідністю.

Особливо важливим є забезпечення інтеграції цих людей до суспільного життя, допомога їм у подоланні соціальних та психологічних барєрів. Ми всі повинні разом дивитися в майбутнє, в якому люди зможуть отримати доступ до суспільних благ, влаштуватися на роботу без остраху дискримінації, повноцінно реалізувати себе у повсякденному житті, бути корисними та потрібними для громади та суспільства в цілому.

Власне ставлення до людей з обмеженими можливостями визначає ступінь цивілізованості  суспільства.  Суспільним обовязком є матеріальне забезпечення людей з інвалідністю, створення для них необхідних  правових, соціально-побутових умов життя.

Тож не будьмо байдужими до цих людей, та підтримаємо своєю турботою та допомогою у прагненні бути рівними серед інших громадян.

У Міжнародний день людей з інвалідністю Великогаївська сільська рада надала понад 110 соціальних наборів та солодощів, які отримала від Тернопільської районної організації Товариства Червоного Хреста та Благодійного фонду «Подоляни» для мешканців громади з обмеженими фізичними можливостями.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь