A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Урочисте вшанування працівників сільського господарства Великогаївської об'єднаної територіальної громади

Дата: 17.11.2020 11:50
Кількість переглядів: 1240

 Фото без опису

16 листопада 2020 року у комунальному закладі «Клуб с. Баворів» відбулося урочисте вшанування працівників сільського господарства Великогаївської громади. У зв’язку із карантинними обмеженнями захід зібрав справді кращих із кращих господарників громади, хоч через різні причини деякі з них не змогли прибути на святкування.

  Голова Великогаївської сільської ради ОТГ Олег Кохман привітав усіх присутніх з професійним святом, вручив подяки за професійні успіхи та  реалізовані соціальні проекти 2020 року і побажав кращих врожаїв, погожих днів та  не зупинятися на досягнутому, а тісно  співпрацювати з громадою.

  Чудова концертна програма за участі: ведучих Романа Задирайка та Христини Шайнюк; вокалістів Наталі Васусь, Тетяни Дерлиці, Івана Шпака та Івана Ванчури; танцівниць: Анастасії Джафарової, Марії Квятковської, Оксани Федорків, Оксани Римар та Уляни Палчинської;  звукооператора Михайла Зеленого, не залишили байдужими жодного присутнього.

  Україну не можна уявити без полів зеленого жита, жовтогарячої пшениці, круглолицих соняхів і кучерявої кукурудзи. Це вишні та яблуневі сади, над якими, як відомо, гудуть хрущі. Це поважні череди корів у полтавському лузі та отари білих овечок на карпатській полонині. Це буханець свіжоспеченого хліба та чашка парного молока. Все це дарує нам родюча українська земля. А піклуються про неї дбайливі руки працівників сільського господарства Великогаївської об’єднаної територіальної громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь