A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Суперкубок Тернопільського району з футболу  пам’яті Івана Богдановича Білоуса

Дата: 16.11.2020 11:28
Кількість переглядів: 1495

Фото без опису

15 листопада 2020 року на стадіоні села Великі Гаї відбувся футбольний матч за суперкубок Тернопільського району з футболу  памяті Івана Білоуса, в якому зустрічалися чемпіон вищої ліги чемпіонату Тернопільського району ФК «Плотича» та віце-чемпіон ФК «Поділля» смт. Велика Березовиця.

Перед грою до присутніх гравців звернулися голова Великогаївської об’єднаної територіальної громади Олег Кохман та голова Тернопільської  районної асоціації футболу Сергій Лісовий, які пригадали спогади про Івана Богдановича Білоуса та побажали гравцям безкомпромісної боротьби на футбольному полі.

   Цей матч виправдав сподівання вболівальників, адже на футбольному полі було все: його величність футбол, багато боротьби, напруження до останнього удару, травми, спори з арбітрами зі сторони обох команд. Та спочатку все по порядку. Активніше гру розпочали, як і годиться, чемпіони,  розігруючи круглого більше всередині поля. Приспавши пильність суперника, вивели на побачення нападника Бернарда Анджея, яких красиво прийнявши м’яча відкрив рахунок у матчі. Після голу здавалося що інтрига втрачена адже ФК «Плотича» має надто досвідчений склад, як для чемпіонату району, і навряд чи втратить перемогу. Але іншої думки були молоді гравці ФК «Поділля», які пришвидшили темп гри  і це призвело до помилок досвідчених гравців суперника, одна з яких стала фатальною і рахунок зрівнявся. До завершення матчу обидві команди створили  чимало гольових моментів та змінити рахунок на свою користь не змогли ні одні ні інші. Отже закономірна бойова нічия 1-1, яка перевела матч у серію післяматчевих пенальті. Слід згадати що до цього моменту команди підійшли з різним настроєм, адже в середині другого тайму травму отримав голкіпер ФК «Плотича» а в зв’язку із тим, що запасного воротаря не було то місце у воротах зайняв польовий гравець. Прогнозовано перемогу у серії пенальті виборола команда ФК «Поділля» смт. Велика Березовиця з рахунком 6-5!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь