A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Інтерактивний онлайн-захід "Подорожуємо громадою"

Дата: 30.10.2020 09:35
Кількість переглядів: 879

  Фото без опису

 29 жовтня 2020 року  відбулося нагородження молоді Великогаївської ОТГ за перемогу в змаганні інтерактивного  онлайн-заходу "Подорожуємо громадою".  Він проведений в рамках проєкту "Прокачай молодіжний центр у своїй громаді". Учасники заходу почули багато цікавих фактів про села громади від спікера заходу Назара Брегіна та пройшли змагання на знання туристичних,  історичних місць нашої громади. Участь взяли 24 учасники, які були поділені на 3 команди та виконували завдання через програми: zoom; Learning. Apps;

    Завдяки хорошим партнерам Великогаївської громади, сімї Тетяні та Василю Чубак та ТРЦ «Подоляни»,  які організували для переможців онлайн-заходу  незвичайне нагородження, адже молодь в нас прогресивна та активна, відповідно і подарунок такий же. Оскільки, всі учасники справилися із завданнями то справедливу нагороду відпочинок у  розважальному центрі «Подоляни»  де мали змогу відпочити, катаючись у ковзанах  на катку та граючи  боулінг у боулінг-клубі.

   Голова Великогаївської об’єднаної територіальної громади Олег Кохман висловлює щиру подяку активній молоді, яка прийняла участь у онлайн-заході  "Подорожуємо громадою", спікеру Назару Брегіну за участь у заході, відділу культури, молоді та спорту Великогаївської сільської ради ОТГ разом із молодіжний коворкінг центр «Pavutyna» за організацію онлайн-заходу, особлива подяка сімї Чубак та ТРЦ «Подоляни» за організацію відпочинку для переможців.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь