A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

«Центр надання адміністративних послуг" працює уже 2 роки

Дата: 23.10.2020 11:25
Кількість переглядів: 996

 Фото без опису

Два роки як ми - відділ "Центр надання адміністративних послуг" Великогаївської сільської ради об'єднаної територіальної громади приймаємо та надаємо допомогу в отриманні адміністративних послуг, а також допомагаємо вирішити проблеми численної кількості жителів нашої громади.

     Сьогодні громадянам не треба ходити по організаціях, вони в одному приміщенні можуть вирішити широкий спектр питань,  звернувшись до Центру надання адміністративних послуг. Тут охоплено сфери регулювання земельних відносин, будівництва, архітектури, підприємництва, реклами, соціального захисту, здійснення правочинів із нерухомим майном, реєстрації бізнесу. В ЦНАПі можна отримати витяг з Державного земельного кадастру, здійснити реєстрацію місця проживання, отримати довідку про реєстрацію місця проживання особи, виготовити паспорт громадянина України для виїзду за кордон та ID-картки.

       Ми прагнемо поліпшити життя нашої громади. Відділ "Центр надання адміністративних послуг" і надалі буде навчатись та вдосконалюватись, враховувати потреби відвідувачів, дбати про зручність та комфорт, прислухатись до Ваших побажань і зауважень.

       Ми працюємо для Вас, поруч з вами і разом з вами. Навчаємося самі, ділимося досвідом і переймаємо найкращі практики, які є в Україні.

         В цей надзвичайно святковий день ми хочемо подякувати Вам, наші любі клієнти за Вашу підтримку і розуміння, за позитивні відгуки та пропозиції, саме завдяки Вам ми з кожним днем будемо старитися ставати кращими.

презентація Нам 2 роки


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь