A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

«Не лінуйся! Рухайся!»

Дата: 19.10.2020 14:28
Кількість переглядів: 1133

Тернопільський  обласний  центр

фізичного здоров'я населення  “Спорт для всіх"

Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» пропонує долучатися до відеоконкурсу «Не лінуйся! Рухайся!»

Триває обласний відеоконкурс «Не лінуйся! Рухайся!» під час карантину. Долучитися до цього заходу і надсилати свої відео запрошує Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Основна мета заходу - залучення всіх категорій громадян до сталої звички ведення здорового способу життя та зміцнення здоров’я. Отож, до 30 листопада усі бажаючі мають змогу продемонструвати, як можна проводити вільний час, займаючись різними видами фізичної активності – і на свіжому повітрі, і у спортзалах та приміщеннях під гаслом «Не лінуйся! Рухайся!», показавши це на відео. Тривалість такого відеоролика має становити до 60 секунд.

Відеоролики потрібно надіслати за електронною адресою: tr_sport@ukr.net або через месенджер на Фейсбук-сторінку Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» https://www.facebook.com/sport.dlia.vsih/. Усі відеоролики мають бути авторськими, причому до конкурсу допускається лише одна робота одного автора. Конкурсні відеосюжети повинні бути представлені у цифровому форматі MP4, колаж та комп’ютерна графіка не допускаються, за винятком необхідної корекції кольору та контрасту. Назва ролика повинна мати такий вигляд: ім’я, прізвище автора, адреса (вулиця, населений пункт, район) та номер телефону (наприклад: Руслан Бойко, вул. Подільська, 14, с. Байківці, Бережанський район, тел. 0981111122). До участі не допустять роботи, де зображено символіку політичних партій, рекламу алкогольних чи тютюнових виробів.

Відеоролики учасників конкурсу «Не лінуйся! Рухайся!» будуть розміщені на сторінці Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» у Фейсбук https://www.facebook.com/sport.dlia.vsih/. Переможці та призери визначатимуться за результатами онлайн-голосування. Для того, щоб проголосувати, потрібно поставити вподобання (лайк) до відеоролика. Триватиме голосування до 1 грудня, а результати конкурсу будуть опубліковані до 4 грудня. Дізнатися їх можна на фейсбук сторінці Центру, на сайті управління фізичної культури та спорту Тернопільської ОДА http://oblsport.te.ua/. Опублікують їх і на фейсбук-сторінці Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Організатори зберігають за собою права на репродукцію всіх поданих відео, без обмеження терміну використання.

Переможці та призери обласного відеоконкурсу «Не лінуйся! Рухайся!» під час карантину будуть нагороджені медалями, сувенірною атрибутикою з логотипом Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та призами від Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Довідки за телефоном 0352 – 520 - 353

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь