A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Вшанування героїв

Дата: 15.10.2020 11:53
Кількість переглядів: 902

Фото без опису

14 жовтня 2020 року у селі Заставє голова Великогаївської об’єднаної територіальної громади Олег Кохман разом із головою Тернопільської районної державної адміністрації  Ярославом Матвійчуком вшанували пам'ять героїв, які загинули під час виконання службових завдань, захищаючи Україну.

    Цього дня, на свято Покрови Пресвятої Богородиці, Дня Українського козацтва, Дня захисника України та Дня створення Української Повстанської Армії вони поклали квіти до могили бійця Миколи Юречка, який віддав своє життя в бою на сході України. Голова Райдержадміністрації  Анатолій Матвійчук висловив щиру подяку усім тим, хто встав до лав борців проти чужоземного поневолення,  хто свого часу захищав і захищає сьогодні свою державу та побажав міцного здоров’я живим та вічну пам'ять убитим.  Богом дана земля є святою і рідною, тому її захист — це найперший обов’язок народу. Україна полита потом і кров’ю сотень поколінь, їхніх працелюбних і героїчних предків. Шануймо героїчну історію нашого великого народу.

    Ми повинні вічно пам’ятати героїв нашої неньки України та робити усе, щоби захистити свою землю від загарбників і не дозволити ворогам її поневолити, а відважні вчинки героїв ставити у приклад усім.  Окреслюючи перспективи майбутнього, ми повинні вдивлятись в минуле, черпати з нього безцінний скарб, який не дасть загубити головне – підсумував Олег Андрійович.

  Голова Великогаївської громади Олег Кохман висловлює щиру подяку усім захисникам які боролися та борються за Україну, за мужність та самовідданість, за нестримний дух до перемоги, за жертовність і відданість своїй нації, також щиро дякує депутатському корпусу Великогаївської сільської ради ОТГ за виділені кошти для ветеранів та учасників АТО, членів УПА Великогаївської сільської ради ОТГ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь