A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Освячення каплиці Блаженного Якима Сеньківського

Дата: 12.10.2020 13:07
Кількість переглядів: 4122

 

Фото без опису

11 жовтня 2020 року у селі Великі Гаї відбулося освячення каплиці Блаженного Якима Сеньківського. Чин освячення здійснив Преосвящений владика Теодор (Мартинюк), єпископ – помічник Тернопільсько – Зборівської архиєпархії, за участі священиків,  вірних та гостей.

З вітальним словом до владики звернулися голова Великогаївської сільської ради ОТГ Олег Кохман та адміністратор новоутвореної парафії отець Любомир Малоїд, після чого розпочався чин освячення каплиці.

Владика Теодор у своїй проповіді наголосив про важливе значення храму у духовному житті кожної людини та побажав успішного та швидкого будівництва нової церкви біля новоосвяченої каплиці.

На завершення отець Любомир, адміністратор парафії, висловив щиру подяку Олегу Андрійовичу Кохману, за сприяння та допомогу у всіх справах, що стосувалися зведення каплиці, облаштування території; КП «Громада сервіс» та всім хто встановлювали хрест; отцю Володимиру Хомі та його парафіянам; пані Надія Кріль, що пожертвувала  квіти для хреста; пану Оресту Корпану, що викосив територію; пану Роману Машталеру за перевезення всіх потрібних речей; пану Віктору, власнику пилорами, за реставрацію престолу; отцю Роману Загородньому в допомозі облаштування каплиці, яку і передав; однокурсникам, які допомагали встановлювати каплицю; пану Василю, сусіду, який допоміг провести світло у каплицю та всім парафіянам з які створюють парафіяльну спільноту і тим які будуть приєднуватись до нової парафії.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь