A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Всеукраїнські змагання серед команд сільських, селищних об’єднаних територіальних громад

Дата: 17.09.2020 16:14
Кількість переглядів: 1486

17 вересня 2020 року на території  Великогаївської сільської ради відбулося урочисте відправлення команди Великогаївської ОТГ на Всеукраїнські змагання серед команд сільських, селищних об’єднаних територіальних громад, які відбудуться з 17 по 20 вересня 2020 року на навчально-спортивній базі «Україна» смт. Ворохта Івано-Франківської області. До присутніх звернувся голова Великогаївської об’єднаної територіальної громади Олег Кохман, який висловив сподівання на вдалий виступ наших атлетів та побажав гарно відпочити і набратися здоровя на Івано-Франівщині.

    Під час урочистостей голова обласної організації «ВФСТ «Колос»» Георгій Гунтік висловив подяку голові Великогаївської громади Олегу Кохману за розвиток спорту на території громади та вручив ювілейний нагрудний знак з нагоди 70-річчя Всеукраїнської організації «ВФСТ «Колос»» такою ж відзнакою він нагородив голову районної організації «ВФСТ «Колос»» Івана Кульбіцького. Підтримати перед змаганнями, біля адміністративного будинку, зібрався весь колектив апарату Великогаївської сільської ради, які побажали вдалого виступу  та щасливого повернення у рідну громаду для усіх спортсменів.  

  Наші спортсмени змагатимуться у таких видах спорту: футзал (Желішкевич Віктор, Гуль Роман, Хома Андрій, Онищук Володимир, Галько Назар, Дерлиця Петро, Клеха Олег), гирьовий спорт(Бучинський Мирослав), шахів(Охотницький Віталій), шашок(Хемій Таня) та настільного тенісу(Ізбянський Сергій, Махіброда Віра).

   Тож бажаємо усією Великогаївською об’єднаною територіальною громадою вдалого виступу нашим чемпіонам і протягом наступних днів тримаємо за них кулаки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь