A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Схід громадян в селі Козівка

Дата: 12.07.2017 16:58
Кількість переглядів: 1444

    Фото без опису 11 липня 2017 року в старостинському офісі села Козівка відбулася робоча зустріч  сільського голови Олега Кохмана з жителями даного села.

     Мешканці Козівки висловили своє незадоволення станом дороги, що пролягає через село, а також станом сільських вулиць, постійним відключенням без попередження подачі електроенергії, небажанням служби районних електромереж завершити ремонт об’єктів елекропостачання; вносили пропозиції щодо проведення ремонту мосту на річці Сорока, так як він перебуває в аварійному стані, невиконанням владою обіцянки встановити дитячий майданчик біля школи, відсутністю інформації щодо вивезення сміття, тощо.

    Фото без опису Олег Андрійович розповів мешканцям про обіцянку Служби автомобільних доріг вже з понеділка повернути  техніку і розпочати ремонт дороги в Козівці і Баворові; в присутності жителів села передзвонив в сільський РЕМ для уточнення причин відключення світла в селі та запитав, коли  завершаться роботи по демонтажу  кабелів, які закріплені неналежним чином. Працівники РЕМу пообіцяли попередньо повідомляти старосту про  відключення світла та його причини. Крім того, голова громади пояснив жителям, що кошти на встановлення дитячих майданчиків  виділені з місцевого бюджету, однак за браком підприємств, які могли б в найкоротші терміни виготовити і встановити дитячі майданчики в селах громади, ці роботи досі не виконані. Згадані майданчики встановлені тільки в 4 селах Великогаївської ОТГ. Також Олег Андрійович запропонував жителям села долучитись до пошуку фірми яка могла б виконати такі роботи, а  вже сільська рада здійснить оплату за послуги.

       Окремо голова поспілкувався з юним активом Козівки, які виявили бажання організувати день молоді в селі, однак не мають підтримки в цьому питанні з боку керівника місцевого будинку культури.

     Фото без опису Роз’яснення щодо вивезення сміття, укладення договорів на вивіз сміття, а також про  порядок нарахування оплати за надані послуги надав староста Тарас Дідик.  Додатково  Олег Андрійович наголосив  про  заходи адміністративного впливу до осіб які  не укладуть договори на вивіз ТПВ і будуть порушувати правила благоустрою.

     Крім того, жителі сіл поспілкувались із начальником відділу земельних відносин сільської ради Галиною Кравчинюк, та депутатом районної ради Андрієм Дідиком.

       На завершення зустрічі голова громади поділився з жителями планами щодо майбутнього розвитку сіл та громади в цілому й запропонував для уникнення в подальшому непорозумінь частіше проводити збори села.   

                                   Підготувала Галина Кравчинюк. Фото автора.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь