Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

«Перший парад вертепів Великогаївської об’єднаної територіальної громади»

Дата: 24.01.2017 16:10
Кількість переглядів: 891

         22 січня у найвіддаленішому куточку нашої громади,  в селі Козівка було напрочуд людно. Туди з’їхалась велика кількість жителів  на «Перший парад вертепів Великогаївської об’єднаної територіальної громади». Дане дійство проходило в будинку культури і його відвідала велика кількість людей, мешканців громади.

         Ведуча, Ольга Волошинська запросила благословити захід отця-декана Василя Брегіна. Він в свою чергу був дуже здивований, що саме  їхнє село було обране приймати цей парад.

         Після благословення, громаду привітав її господар, голова Великогаївської ОТГ Олег Кохман. Він привітав всіх з днем Соборності  України та зауважив, що даний захід неміг проходити в іншому селі, тому саме Козівка є найпатріотичнішим селом нашої громади. Від нового року, як зауважив голова він тут уже втретє. Розпочалося все від пам’ятника Степана Бандери де проходив 1 січня захід, опісля на саме Різдво був святковий концерт і ось знову тут на «Першому параді вертепів».

         Також, на дане дійство завітав голова Тернопільської районної державної адміністрації Олександр Ігорович Похилий за це йому велика подяка. Незважаючи на багато різних дійств він все ж зумів приїхати і привітати нашу громаду з соборністю та благородним дійством.

         Парад почався з оголошення списку журі, до якого входили: заслужений працівник культури Оксана Іванівна Сеньків, отець-декан Василь Брегін, старости сіл нашої громади Юрій Присяжний, Наталія Баньковська, Микола Дорош, Надія Салабай, Тарас Дідик та Ігор Прус, головний бухгалтер відділу освіти виконавчого комітету Великогаївської сільської ради Ігор Копит, завідувач сектору культури, молоді і спорту Степан Гуля.

         Вертепи були розділені на дитячі, середньовікові та дорослі. Дитячі вертепи були з Товстолуга та Білоскірки. В середньовікових вертепах  було гаряче, тому як їх було найбільша кількість. Одразу перше місце розділили два вертепи з сіл Грабовець і Застав`є, другу позицію віддали трьом вертепам сіл Красівка, Дичків і Смолянка а третє місце було за вертепами сіл Застінка, Скоморохи і Великі Гаї. У дорослих вертепах журі одноголосно вирішило дати два перших місця Козівці і Красівці. З всіх вертепів були вибрані найкращі номінації а саме: найкращий актор, найкращий костюм, найкращий знавець музичного інструменту, найкраще виконання коляди.

         На завершення всім вертепам були підписані грамоти, кожний учасник отримав від сільської ради солодкий подарунок та грошову винагороду.

         За підготовку даного заходу висловлюємо подяку старостам, які доставили свої колективи у Козівку та завідувачам  і художнім керівникам, які підготували такі хороші вертепи на «Перший парад вертепів Великогаївської об’єднаної територіальної громади».Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь