A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Бізнес Тернопільщини сплатив 168,5 мільйонів гривень податку на прибуток

Дата: 21.08.2020 13:49
Кількість переглядів: 324

Упродовж семи місяців цього року підприємства Тернопілля спрямували до Зведеного бюджету України 168,5 млн грн податку на прибуток. Це перевищило очікувані надходження на 9,3 відс., отож додатково до скарбниці перерахували 154,2 тис. гривень.

«При цьому до державного бюджету сплатили 150,3 млн грн, а до місцевих бюджетів – 18,2 млн гривень. Фактично скарбниці додатково отримали відповідно 139,7 тис. грн та 14,5 тис. гривень. Адже реальна сплата перевищила очікувану на 7,5 відс. та 25,8 відсотка», – розповів начальник Головного управління ДПС у Тернопільській області Іван Пунько.

Він також додав, що з початку 2020 року до загального фонду зведеного бюджету платники також спрямували 3,1 млн грн частини чистого прибутку (доходу) господарських організацій, що на 67,1 відс. перевищило очікувану сплату.

«Відрадно, що в умовах протиепідемічних обмежень більшість підприємств нашого краю відповідально ставляться до сплати податків, декларуючи чесний, реальний фінансовий результат своєї господарської діяльності. Ті платники, які намагаються приховати свої прибутки, заявляючи про, нібито, збиткову діяльність, мали б розуміти, що фахівці податкової служби мають досвід та технічні можливості з’ясувати достовірність інформації та запобігти мінімізації податкових платежів», ­ зазначив очільник податкового відомства краю.

Посадовець також підкреслив, що пріоритетом роботи податківців залишаються вдосконалення електронних сервісів та активне впровадження найсучасніших інформаційних технологій для покращення обслуговування платників податків.  

 

Сектор комунікацій

Головного управління ДПС у Тернопільській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь