A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Адміністративні послуги соціального характеру

Дата: 19.08.2020 09:18
Кількість переглядів: 1472

  Фото без опису

   17 серпня   2020  відбулася робоча нарада за участю голови Великогаївської сільської ради ОТГ Олега Кохмана, директора департаменту соціального захисту населення Тернопільської обласної державної адміністрації Вадима Боярського,   заступниці Великогаївського сільського голови Галини Кравчинюк та начальниці ЦНАПу Великогаївської сільської ради ОТГ Наталії Висоцької по питанню можливості надання адміністративних послуг соціального характеру через ЦНАП Великогаївської сільської ради ОТГ у зв’язку із змінами у законодавстві України які вступлять в силу в майбутньому.

Відповідно до прийнятої постанови, призначення і виплата допомог пільг, субсидій здійснюються органами соціального захисту населення районних, районних у м. Києві та Севастополі держадміністрацій, виконавчими органами міських рад міст обласного значення, районних у містах рад.

У сільській місцевості заяви з необхідними документами приймаються уповноваженими особами, визначеними виконавчими комітетами селищних, сільських рад, і передаються відповідним органам соцзахисту.

В територіальній громаді, в якій утворено виконавчі органи сільської, селищної, міської ради, заяви з необхідними документами приймаються уповноваженими посадовими особами виконавчого органу сільської селищної, міської ради територіальної громади (далі - посадова особа територіальної громади), та передаються відповідному органу соціального захисту населення. Тут мова йде про об’єднані територіальні громади.

Заяви з необхідними документами подані через центр надання адміністративних послуг передаються відповідному органу соціального захисту населення.

З 1 січня 2021 року органи соцзахисту райдержадміністрацій не приймають від осіб заяв з необхідними документами, крім надісланих поштою або в електронній формі. Це пов’язано з тим, що з 1 січня в Україні буде створено єдиний базовий рівень місцевого самоврядування.

З 1 березня 2021 року заяви з необхідними документами приймаються посадовими особами територіальної громад виключно з формуванням електронної справи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь