A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Під час прямої телефонної лінії додзвонювачам роз’яснили норми пенсійного законодавства

Дата: 09.07.2020 17:14
Кількість переглядів: 352

Відбулись чергові прямі лінії для жителів Підволочиського, Лановецького, Теребовлянського та Тернопільського районів, під час яких громадяни мали можливість отримати  кваліфіковані роз’яснення щодо останніх змін у пенсійному законодавсті.

Жителі районів отримали відповіді на запитання щодо перерахунку пенсій з 01 липня 2020 року у зв’язку із зміною соціальних стандартів, умов виходу на пенсію за віком, зарахування страхового стажу, отримання пенсії по втраті годувальника та можливості участі у системі добровільного страхування.

Під час прямої лінії представники Фонду розповіли додзвонювачам про функціонування вебпорталу Пенсійного фонду України, послугу СМС-інформування, яка дає можливість пенсіонерам отримувати відомості про призначення або перерахунок їх пенсій, а застрахованим особам щомісяця отримувати інформацію по сплаті страхових внесків та загальний розмір свого страхового стажу. Також розповіли про нову електронну сервісну послугу – автоматичне призначення пенсії, яка дозволяє призначати пенсію автоматично при досягненні пенсійного віку з урахуванням всіх наявних у Пенсійному фонді даних, завчасно поданих майбутніми пенсіонерами.

Пенсійний фонд України рекомендує людям літнього віку в умовах розповсюдження коронавірусної інфекції мінімізувати соціальні контакти.

Отримати відповіді на нагальні питання щодо призначення, перерахунків та виплати пенсій можливо не виходячи з дому у телефонному режимі, або через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України (https://portal.pfu.gov.ua/). 

Бережіть себе – збережете Україну!

 

Головне управління

Пенсійного фонду України

в Тернопільській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь