A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Фахівці Фонду консультують громадян у телефонному режимі

Дата: 25.06.2020 14:18
Кількість переглядів: 452

Для того, щоб громадяни мали можливість отримати фахові консультації щодо пенсійного забезпечення, спеціалісти Головного управління Пенсійного  фонду України в Тернопільській області провели прямі телефонні лінії для жителів Підволочиського, Лановецького, Теребовлянського та Тернопільського районів.

У ході телефонного діалогу, фахівці Фонду відповіли на ряд актуальних питань стосовно вимог пенсійного законодавства, зокрема на запитання щодо перерахунку пенсійних виплат працюючим пенсіонерам, умов пенсійного забезпечення фізичних осіб-підприємців, порядку переходу з одного виду пенсії на інший та важливості офіційного оформлення трудових відносин для зарахування необхідного для призначення пенсії страхового стажу.

Окрім того, спеціалісти Фонду розповіли додзвонювачам про переваги користування вебпорталом електронних послуг Пенсійного фонду України, який дає можливість самостійно здійснювати контроль за персональними даними та дистанційно отримувати  послуги лише зареєструвавшись в особистому кабінеті користувача. За допомогою данного електронного сервісу у будь-який зручний час громадяни можуть ознайомитись зі своєю пенсійною справою, складовими пенсійних виплат, подивитись свій страховий стаж, офіційну заробітну плату, замовити та отримати довідки.

Пенсійний фонд України рекомендує людям літнього віку в умовах розповсюдження коронавірусної інфекції мінімізувати соціальні контакти.

Отримати відповіді на нагальні питання щодо призначення, перерахунків та виплати пенсій можливо не виходячи з дому у телефонному режимі, або через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України (https://portal.pfu.gov.ua/). 

         Бережіть себе – збережете Україну!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь