A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Жителі Тернопільщини отримали 13076 відкритих ключів цифрового підпису

Дата: 19.06.2020 10:51
Кількість переглядів: 321

Впродовж січня-травня цього року в 17 Центрах обслуговування платників територіальних підрозділів Головного управління ДПС у Тернопільській області побували 71235 візитерів. Податківці Тернопільщини надали їм 38699 адміністративних послуг. Відрадно, що жителі області активно користуються електронними сервісами, застосовуючи ключі цифрового підпису. Адже у зв’язку із епідемічною ситуацією, що склалася в області, спілкування в дистанційному форматі – безпечний шлях для отримання інформації та послуг.

Більше ніж третину усіх адміністративних послуг надали працівники Тернопільського управління – 13052 (33,7%), трохи менше Кременецького управління – 7737 (20%), Чортківського управління – 6228 (16,1%), Теребовлянського та Козівського відповідно 5656 (14,6%) та 3808 (9,8%), а також ГУ ДПС в області – 2218 (5,7%).

Найчастіше зверталися відвідувачі, щоби отримати відомості з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків. Такою послугою скористалися 12646 жителів області. Також значну кількість послуг надали з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника – 11153. З метою отримання витягів з реєстру платників єдиного податку, реєстрації платником єдиного податку та реєстрації книги обліку доходів і витрат платників єдиного податку звернулись відповідно 2668, 2529 та 2232 особи.

У приміщенні Центру обслуговування платників Тернопільської ДПІ працівники сектору реєстрації користувачів управління (центру) сертифікації ключів ІДД ДПС України надають послуги з безкоштовної видачі посилених сертифікатів відкритих ключів електронного цифрового підпису для юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадян. Упродовж січня-травня 2020 року працівники підрозділу згенерували 13076 відкритих ключів електронного цифрового підпису. Це більш, ніж вдвічі порівняно з аналогічним періодом минулого року.

 

Сектор комунікацій

Головного управління ДПС у Тернопільській області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь