A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Подано зведені за добу підсумкові облікові дані щодо обсягів обігу та залишків пального на акцизному складі: виправляємо помилку

Дата: 19.06.2020 10:50
Кількість переглядів: 330

Форма довідки про зведені за добу підсумкові облікові дані щодо обсягів обігу (отримання/відпуску) та залишків пального на акцизному складі пального (далі – Довідка) затверджена наказом Міністерства фінансів України від 27.11.2018 №944 (далі – Наказ №944).

Згідно з п. 5 Наказу №944 основна Довідка формується після проведення останньої операції з обігу пального у звітній добі, але не пізніше 23 години 59 хвилин цієї доби, до початку здійснення операцій з обігу пального у добу, що настає за звітною добою, та надсилається не пізніше 23 години 59 хвилин доби, що настає за звітною добою. Коригуючі Довідки формуються і надсилаються протягом трьох календарних днів з дати виявлення помилки (помилок) у наданій у Довідках інформації. Коригуюча Довідка подається не частіше одного разу на добу.

Коригування може бути трьох видів:

- вид 1 – вилучення вже наданої інформації: у вибраній таблиці коригуючої Довідки зазначаються дані рядка (у тому числі номер рядка), вказані в основній Довідці з урахуванням усіх наданих коригувань, при цьому, у колонці «Тип дії» таблиці коригуючої Довідки зазначається тип дії «2»;

- вид 2 – додання нової інформації: у вибраній таблиці коригуючої Довідки зазначається новий номер рядка, заповнюються всі поля цього рядка, у колонці «Тип дії» таблиці коригуючої Довідки зазначається тип дії «1».

- вид 3 – зміна раніше наданої інформації: спочатку здійснюється коригування виду 1, потім коригування виду 2.

Отже, для виправлення помилки у поданій платником основній Довідці платнику необхідно протягом трьох календарних днів з дати виявлення такої помилки подати коригуючу Довідку з проведенням відповідного коригування.

Якщо зміни вносяться в одну таблицю Довідки та коригується один рядок, то заповнюється лише той рядок таблиці, який підлягає коригуванню.

У клітинках таблиць коригуючої Довідки, що не заповнюються, нулі, прочерки та інші знаки чи символи не проставляються.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь