A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

До податкової служби звертались, аби отримати консультації та поцікавитись перевірками

Дата: 01.06.2020 15:50
Кількість переглядів: 338

Громадяни мають право направляти індивідуальні чи колективні письмові звернення або особисто звертатися до органів державної влади, місцевого самоврядування та посадових і службових осіб цих відомств, які зобов’язані розглянути звернення і дати обґрунтовану відповідь у встановлений законом строк. Таке їхнє право закріплене в ст. 40 Конституції України.

Упродовж січня-квітня 2020 року до Головного управління ДПС у Тернопільській області надійшло 35 письмових звернень від 37 осіб. Із отриманих заяв одне колективне звернення та три анонімних. Більшість звернень, а це 24 заяви надійшло поштою, а 11 - засобами електронного зв’язку.

Письмово до податківців області звернулися п’ять пенсіонерів, два підприємців. Крім цього, соціальний стан ще 28 авторів звернень не визначено.

Тематика більшості звернень стосувалася контрольно-перевірочної роботи – 16 заяв. З метою отримання консультації звернулися 7 осіб. Про ухилення від сплати податків інформували двоє заявників, стільки ж цікавились ліцензуванням певних видів діяльності. Заявники також порушували питання щодо відмови в отриманні реєстраційних номерів облікових карток платників податків, реєстрації та обліку платників, подання звітності інших питань, що належать до компетенції ДПС.

Розглянувши письмові звернення, податківці надали 17 роз’яснень, ще 8 вирішили позитивно. Трьом заявникам відмовили в наданні інформації, стільки ж повернули авторам. Дві заяви переслали за належністю, така ж кількість залишилась без розгляду, відповідно до ЗУ„Про звернення громадян”.

 

Сектор комунікацій

Головного управління ДПС у Тернопільській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь