A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

ПРИВІТАННЯ СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ ЗІ СВЯТОМ ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА

Дата: 29.05.2020 12:45
Кількість переглядів: 2238

Шановні випускники, вчителі, школярі, батьки!

Це свято – завжди урочисте, радісне і водночас хвилююче. Особливо для випускників, для яких шкільний дзвінок лунає дійсно востаннє. Але цьогоріч це відбувається тільки в онлайн у закладах освіти нашої громади та всієї України з метою запобігання поширенню коронавіросної інфекції. Так, важко було всім перейти на дистанційне навчання і вчителям і учням і батькам, ще важче зрозуміти, що потрібно залишатися вдома, перебувати на самоізоляції, але ми всі разом з цими викликами справляємося, і дякувати Господу всі учасники освітнього процесу здорові та щасливо святкують завершення 2019-2020 навчального року.

Передзвін останнього дзвінка відкриває нову сторінку вашого життя, дорогі випускники! Ще вчора вас називали «діти – наше майбутнє». А від сьогодні вам, молодим і талановитим, самостійно приймати свідомі рішення, здобувати досвід, власними силами і здібностями будувати своє щасливе майбутнє, яке повинно бути нерозривно пов’язане з успішним розвитком нашої громади.  Вірте в себе, будьте небайдужими, добрими та чесними людьми!

Школярам бажаю добре і змістовно відпочити. Впевнений, що, повернувшись восени за шкільні парти, вам буде про що розповісти друзям та вчителям. Але звертаюся з величезним проханням до батьків, будьте відповідальні і подбайте про здоровя своїх дітей, дотримуйтесь карантинних заходів.

Дякую батькам, які дбали про виховання своїх дітей, учителям — за натхненну працю, за чуйне ставлення до своїх вихованців, за віру в їхні здібності й обдарування. Бажаю, щоб ви завжди відчували радість удач і заслужену гордість за невтомну працю.

Також хочу подякувати директорам закладів освіти та відділу освіти виконавчого комітету Великогаївської сільської ради за методичну допомогу та підтримку у такій непростій ситуації. Незважаючи на всі труднощі, які виникли у цей час Великогаївська громада постійно підтримує розвиток освітнього процесу у закладах освіти.

 Ба­жаю всім працівникам освіти нашої Великогаївської громади нових успіхів, життєвих сил і натхнення, величних звершень, невгамовності й ініціативи, здоров’я і добра,  Божого благословення!

З повагою

голова сільської ради                                                                                    Олег КОХМАН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь