A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Пенсійний фонд України рекомендує отримувати послуги, зокрема з пенсійних питань, дистанційно – за допомогою онлайн сервісів фонду

Дата: 06.04.2020 16:28
Кількість переглядів: 415

Офіційний Веб-сайт Пенсійного фонду України

 

Пенсійний фонд України рекомендує отримувати послуги, зокрема з пенсійних питань, дистанційно – за допомогою онлайн сервісів фонду

 

Головне управління Пенсійного фонду України у Тернопільській області переконливо просить мешканців Тернопільщини дотримуватись карантину і залишатися вдома.

Утримуючись від візитів до сервісних центрів Фонду, громадяни не втрачають своїх пенсійних прав, а можуть їх реалізувати завдяки дистанційному обслуговуванню за допомогою онлайн-сервісів Фонду. Для цього потрібно зареєструватись на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України (https://portal.pfu.gov.ua/) за допомогою електронного цифрового підпису або засобами інтегрованої системи електронної ідентифікації (GOV ID).

В особистому кабінеті вебпорталу є можливість:

- подати заяву про призначення пенсії в “один дотик”, заяву про перерахунок пенсії;

- отримати довідки, достовірність яких підтверджується QR-кодом (форми ОК-5/ОК-7 (відомості про нараховану заробітну плату), довідка про розмір пенсії, довідка про страховий стаж (додаток 9) тощо);

- подати Анкету застрахованої особи для внесення/зміни/уточнення даних в Реєстр(і) застрахованих осіб;

- подати звернення (заяву, скаргу, пропозицію);

- активувати послугу безкоштовного СМС-інформування (щодо призначення/перерахунку пенсії; сплати страхових внесків роботодавцем та страхового стажу особи).

Нагадуємо, що на вебпорталі Пенсійного фонду України функціонує кабінет страхувальника (роботодавця), в якому для працедавця доступна інформація щодо забезпечення соціальних прав його працівників. Зокрема, передбачено функцію, яка дає можливість роботодавцю одержувати інформацію для обрахунку лікарняних працівників через онлайн сервіси Пенсійного фонду.

Крім того, у кабінеті також містяться відомості щодо звітності по сплаті єдиного соціального внеску і роботодавець може бачити зауваження до його звітів та рекомендації щодо усунення неточностей.

Ми мобільні! Завантажуйте мобільний додаток “Пенсійний фонд” за посиланням https://play.google.com/store/apps/details?id=ua.gov.pfu і отримуйте доступ до електронних сервісів Пенсійного фонду України у зручному форматі з мобільних пристроїв (смартфонів та планшетів).

Читайте інформаційну сторінку вебпорталу Пенсійного фонду України.

Тут ви можете також подати:

- електронне звернення, відповідно до Закону України «Про звернення громадян», за посиланням: Для громадськості / Звернення громадян / Електронне звернення / Електронне звернення (аплікаційна форма);

- електронний запит на інформацію, відповідно до Закону України “Про доступ до публічної інформації”, за посиланням: Для громадськості / Доступ до публічної інформації / Електронний запит на публічну інформацію / Електронний запит на публічну інформацію.

Отримати необхідну інформацію можна за допомогою електронної пошти та гарячих телефонних ліній сервісних центрів (контактні дані — на інформаційній сторінці Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області за посиланням  https://www.pfu.gov.ua/tr/golovne-upravlinnya-pensijnogo-fondu-ukrayiny-v-ternopilskij-oblasti/ у розділі «Контакти»).

Тож вирішуйте ваші питання онлайн через сервіси Пенсійного фонду і таким чином ви вбережете своє здоров`я!

 

Начальник Головного управління                                        Ігор Москалик

 

Алла Якубовська (0352) 52 07 59

Юлія Талалай (0352) 25 37 02


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь