A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Новий автомобіль екстреної медичної допомоги для потреб жителів Великогаївської громади

Дата: 01.04.2020 17:31
Кількість переглядів: 2260

 Фото без опису

  1 квітня 2020 року  у Великогаївську об’єднану територіальну громаду, передано ключі від нового автомобіля швидкої допомоги для потреб жителів нашої громади, головою обласної ради Віктором Овчаруком та депутатом Тернопільської обласної  ради Юрієм Березовським.    

    Завдяки втіленню програми, «Допомога поруч», ініційованої п’ятим Президентом України Петром Порошенком, щодо відновлення сільської медицини,  протягом 2018-2019 років у Тернопільській області  вдалося спрямувати кошти на придбання автомобілів для сімейних лікарів.

  Ще одним важливим напрямком цієї програми,  є реалізація пілотного проекту щодо оновлення автопарку «Швидкої допомоги» в Тернопільській області, яку ініціювали голова Тернопільської   обласної ради Віктор Овчарук, голова Тернопільської обласної державної адміністрації  Степан Барна за підтримки Президента України та Кабінету Міністрів України (2015-2019 рр.).

   Тернопільщина отримала 42 автомобілі екстреної медичної допомоги, один із яких передано у КНП «Амбулаторії загальної практики сімейної медицини с. Баворів» Великогаївської об’єднаної територіальної громади. Новий та укомплектований за сучасними вимогами автомобіль слугуватиме на користь жителів громади і сподіваємося принесе багато користі, адже від сьогодні, медичні працівники, зможуть якісніше та швидше і найголовніше в комфортних умовах надавати невідкладну екстрену  допомогу.

  Голова  Великогаївської об’єднаної  територіальної   громади Олег Кохман висловлює щиру подяку усім, хто долучився до реалізації даного проекту.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь