A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Креативні дітки із ЗДО «Країна Дитинства» с. Великі Гаї перемогли у І конкурсі проектів закладів освіти Великогаївської сільської ради ОТГ «Сучасне освітнє середовище» на «Грант ім. Мирослава Дишканта» «ЕКО стіна 2020»

Дата: 03.03.2020 17:58
Кількість переглядів: 1349

 3 березня 2020 року у актовому залі Великогаївської школи відбувся І конкурс проектів закладів освіти Великогаївської сільської ради ОТГ «Сучасне освітнє середовище» на «Грант ім. Мирослава Дишканта» «ЕКО стіна 2020», який спрямований на формування екологічної культури особистості, здійснення екологічного виховання школярів, формування у юних громадян почуття соціальної відповідальності, небайдужості, прагнення до активних дій, залучення учнівської молоді до покращення середовища закладу освіти.  

  Під час відкриття конкурсу виступили дітки з ансамблю «Гаївчанки» (старші і молодша групи). Відкрила дійство вчителька української мови та літератури Великогаївської школи Людмила Кравчук, привітав присутніх голова Великогаївської сільської об’єднаної територіальної громади Олег Кохман.

  На розсуд журі, в яке входили заступник Великогаївського сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Галина Кравчинюк, спеціаліст відділу культури, молоді та спорту Ірина Семирко, спеціаліст відділу ЖКГ Марія Козіброда та методист, в.о. завідуючого лабораторії науково-дослідного та навчально-методичного забезпечення дисциплін еколого-природничого спрямування Діяна Яценко, винесли  девять проектів від усіх закладів освіти Великогаївської громади.

   Дуже тішить те, що у громаді молодь переживає про екологію та хоче змін на краще, всі запропоновані проекти мають можливість реалізуватися, адже по закінчені конкурсу, у зв’язку із великою кількістю чудових ідей голова Великогаївської сільської об’єднаної територіальної громади  Олег Кохман виступив із ініціативою у перший рік конкурсу, експериментально, реалізувати  усі запропоновані проекти у пам'ять про Першого начальника відділу освіти Великогаївської об’єднаної територіальної громади Мирослава Дишканта. Також голова громади хоче висловити щиру подяку депутатам сільської ради, за виділені кошти на реалізацію проектів, відділу освіти Великогаївської сільської ради ОТГ, Великогаївській школі  за організацію конкурсу, дівчатам із ансамблю «Гаївчанки», за прекрасний спів та усім  учасникам за участь у І конкурсі проектів закладів освіти Великогаївської сільської ради ОТГ «Сучасне освітнє середовище» на «Грант ім. Мирослава Дишканта» «ЕКО стіна 2020».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь