A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Про виконання плану соціально-економічного розвитку Великогаївської сільської об’єднаної територіальної громади за 2019 рік

Дата: 26.02.2020 09:44
Кількість переглядів: 448

ВЕЛИКОГАЇВСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

47722  Тернопільська обл., Тернопільський р-н., с. Великі Гаї вул. Галицька , 47

тел. 49-00-98, 49-02-98

 

Сьоме скликання                       _________________сесія

 

 

ПРОЄКТ     РІШЕННЯ   

 

від                       2020   року                                                          №

 

 

Про виконання плану соціально-економічного

розвитку  Великогаївської  сільської  об’єднаної

територіальної   громади  за  2019 рік

 

 

           Заслухавши та обговоривши доповідь заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Кравчинюк Г.І.  про виконання плану соціально-економічного розвитку  Великогаївської сільської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік,  відповідно  до вимог  пункту 1  частини  першої   статті  26  Закону України “Про місцеве самоврядування  в Україні”   Великогаївська   сільська   рада

В И Р І Ш И Л А:

            Звіт про виконання  плану соціально-економічного розвитку Великогаївської сільської об’єднаної територіальної громади  за  2019 рік  взяти до відома (додається).

 

Сільський голова                                                          О.А. КОХМАН

 

 

 

 

 

 

 

 

ЗВІТ

про  виконання плану соціально-економічного

розвитку  Великогаївської сільської   об’єднаної

територіальної громади   на 2019 рік

 

            Виконавчий комітет Великогаївської сільської ради відзначає, що в результаті  виконання  основних заходів, передбачених планом соціально-економічного та культурного розвитку об’єднаної територіальної громади, у 2019  році забезпечено збільшення власних надходжень до загального фонду сільського бюджету в порівнянні  з 2018 роком на 8 714,9 тис. гривень або на 19,6  %.

           Продовжувалося поліпшення інфраструктури громади шляхом проведення  поточного ремонту вулиці М. Демидася в с. Дичків, вулиці Шевченка  в селі Білоскірка, вулиць Гагаріна, Гайова, Зелена, І. Франка, Марусі Чурай, Наливайка, Паркова, Отця Кашуби, Стуса-бічна, Садова–бічна, Садова, Ярмуша, Богдана Хмельницького, Підлісна   у Великих Гаях, вулиць Костельна та Ярова  в селі Прошова, вул. Польна в селі Красівка, вулиць Лесі Українка та Підлісна в селі Грабовець, дороги районного значення Мишковичі-Скоморохи  в селі Прошова капітального  ремонту вулиці Шевченка в Застав’ї, Молодіжної в Грабівці, Шевченка в Застінці,  Шевченка та Підлісної у Великих Гаях,   внесення змін до графіків руху автобусів  через село Смолянка.

         Тривало подальше створення передумов для підвищення якості освіти: придбано шкільний автобус, обладнання для спеціалізованих класів, відремонтовано спортивний зал у Великогаївській, санітарно-побутові приміщення у Грабовецькій, нижній корпус у Прошівській, систему водопостачання в  Скоморохівській школах.

         Продовжувалося здійснення заходів з поліпшення  матеріального забезпечення закладів охорони здоров’я: введено в експлуатацію приміщення Великогаївської амбулаторії загальної практики-сімейної медицини, завершено реконструкцію приміщення Баворівської лікарні  для функціонування амбулаторії загальної практики-сімейної медицини та терапевтичного відділення районної лікарні, придбано автомобіль для сімейного лікаря, медичне обладнання для амбулаторій, завершено реконструкцію приміщення фельдшерсько-акушерського пункту в селі Дичків, проведено  поточний ремонт  приміщення фельдшерського пункту в селі Прошова.

         У галузі культури проведено комплекс робіт з поліпшення стану інфраструктури Співочого поля та Гаю Кобзаря”, виготовлено облікову документацію на п’ять об’єктів культурної спадщини, відремонтовано глядацьку залу клубу села Грабовець,  дах клубу села Баворів, придбано  сценічні костюми для художніх колективів,  технічні засоби для озвучення.  Започатково проведення фестивалю Медове Тернопілля.

         Розширено перелік адміністративних послуг, зокрема, встановлено технічний комплекс   з виготовлення  закордонних паспортів та  ID-карток.

         Співпраця з проєктом  “DOBRE” дала змогу залучити інвестиції в розвиток сфери послуг, що надаються у житлово-комунальному господарстві (екскаватор-навантажувач) та позашкільній освіті (обладнання для коворкінг-центру).

        Проводилися заходи  з енергозбереження - в навчальних закладах сіл Баворів, Дичків, Козівка, Прошова, Скоморохи, Товстолуг  встановлено енергозберігаючі вікна і двері.

 У 2019 році не змінювалися встановлені у минулих роках умови оподаткування господарської діяльності. У 2019 році  на території Великогаївської ОТГ 101 суб’єкт господарювання -  юридична особа  та 100 фізичних осіб - підприємців    здійснювали   діяльність з використанням найманих працівників.

Більше 80 %  приросту доходів сільського бюджету  від податку з доходів фізичних осіб із заробітної плати забезпечено   приватним сектором економіки.

Незважаючи на від’ємний природний приріст населення,  вплив міграційного фактора дав можливість перевищити на кінець 2019 року чисельність населення об’єднаної територіальної громади у порівнянні з початком  року. Аналіз основних показників соціально-економічного розвитку Великогаївської ОТГ  за  2019 рік  наведено  у  таблиці 1.

 

Із передбачених  43  заходів передбачених у пріоритетних напрямках соціально-економічного та культурного  розвитку громад у 2019 році забезпечено виконання по  25. На  їх реалізацію  спрямовано  21 127 875 гривень  

Аналіз стану виконання Основних заходів щодо виконання плану соціально-економічного розвитку Великогаївської ОТГ  на 2019 рік наведено в таблиці 2.

Перелік  місцевих цільових та галузевих програм, що реалізовувалися  при виконанні Плану соціально-економічного розвитку Великогаївської ОТГ на 2019 рік,  поміщено в таблиці 3.    

    

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь