A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки орендованої земельної ділянки для подальшого продажу у власність

Дата: 26.02.2020 09:27
Кількість переглядів: 563

Розглянувши заяви  ФОП Зюбриького П.Ю.., та ПМП «ПІК» про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки орендованої земельної ділянки для подальшого продажу у власність, керуючись ст. 128 Земельного Кодексу України, постановою КМУ «Про експертну грошову оцінку земельних ділянок» від 11.10.2002 № 1531,п.34 ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, та враховуючи пропозиції постійної комісії сільської ради з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього середовища,сільська рада

в и р і ш и л а :

1. Надати ПМП «ПІК» дозвіл на розробку звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки несільськогосподарського призначення, площею 2,00 га, кадастровий номер 6125281700:01:001:1915 для іншої комерційної діяльності  , яка розташована в селі Великі Гаї, вул. Подільська,7.

2. Зобов’язати ПМП «ПІК» замовити проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки в організації, що має відповідну ліцензію на виконання цього виду робіт.

3. ПМП «ПІК» розроблений звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки подати на розгляд та затвердження сесії Великогаївської сільської ради для прийняття рішення Великогаївською сільською радою щодо продажу земельної ділянки та затвердження суми продажу.

Вирішили:

4.Надати ПП « Ничик А3» дозвіл на розробку звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки несільськогосподарського призначення, площею 0,1000 га, кадастровий номер 6125281700:01:001:0267 для будівництва та обслуговування  об’єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування   , яка розташована в селі Великі Гаї, вул. Підволочиське шосе,3А.

5. Зобов’язати ПП « Ничик А3» замовити проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки в організації, що має відповідну ліцензію на виконання цього виду робіт.

6. ПП « Ничик А3» розроблений звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки подати на розгляд та затвердження сесії Великогаївської сільської ради для прийняття рішення Великогаївською сільською радою щодо продажу земельної ділянки та затвердження суми продажу.

Вирішили:

7.Надати  ФОП Зюбрицькому Павлу Юрійовичу дозвіл на розробку звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки несільськогосподарського призначення, площею 0,0300 га, кадастровий номер 6125280300:03:001:0806 для будівництва та обслуговування  будівель торгівлі, яка розташована в селі Застав’є, вул. Шевченка,20.

8. Зобов’язати ФОП Зюбрицькому Павлу Юрійовичу замовити проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки в організації, що має відповідну ліцензію на виконання цього виду робіт.

9. ФОП Зюбрицькому Павлу Юрійовичу розроблений звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки подати на розгляд та затвердження сесії Великогаївської сільської ради для прийняття рішення Великогаївською сільською радою щодо продажу земельної ділянки та затвердження суми продажу


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь