A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Платники Тернопільщини спрямували до бюджетів майже 631 млн гривень

Дата: 10.02.2020 16:55
Кількість переглядів: 341

Плюс 100,9 млн грн до січня 2019 року – на стільки більше податкових платежів з початку цього року сплачено до Зведеного бюджету України. Про це повідомив в.о. начальника Головного управління ДПС у Тернопільській області Валерій Лісницький. «Загалом у січні цього року наші краяни сплатили 630,6 млн гривень», – зазначив він. «Як для місяця, коли багато вихідних, і бізнес переважно йде на канікули, показник досить високий», – поділився міркуваннями Валерій Лісницький.

До загального фонду державного бюджету від Тернопілля надійшло 294,1 млн гривень. Порівняно з січнем 2019 року надходження збільшились на 70,8 млн гривень.

Серед платежів, яких сплатили найбільше, – податок на прибуток, податок на додану вартість, акцизний податок. Так, порівняно з відповідним минулорічним періодом надходження з податку на додану вартість зросли на 65,8 млн грн і склали 189,4 млн гривень. Субєкти господарювання перерахували 7,9 млн грн податку на прибуток підприємств, що перевищило очікувані на 85,5 відсотків. Додаткові надходження з цього платежу склали 3,7 млн гривень. Більш ніж удвічі зросла сплата акцизного податку. При очікуваних мільйон гривень фактично надійшло 2,2 млн гривень цього платежу.

Надходження до місцевих бюджетів склали 335,8 млн грн, що на 30,5 млн грн більше, ніж у січні минулого року.

За словами в.о. начальника ГУ ДПС в області, податківці й надалі сприятимуть добровільній сплаті податків як на законодавчому рівні, так сервісному обслуговуванню. «Проте суб’єкти господарювання, які уникатимуть виконання податкових зобов’язань, використовуватимуть неофіційну працю чи в інший спосіб порушуватимуть законодавство, залишатимуться під нашим пильним контролем», – наголосив Валерій Лісницький.

 

Тернопільське управління

Головного управління ДПС у Тернопільській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь