A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Зустріч молоді із старостами сіл Великогаївської громади

Дата: 03.02.2020 09:15
Кількість переглядів: 1123

  Фото без опису

  1 лютого 2020 року у клубі с. Грабовець, відбулася зустріч активних молодих людей громади, що входять до громадської організації «ПОШТОВХ ВПЕРЕД», із старостами сіл громади. На зібрані також були присутні голова Великогаївської об’єднаної територіальної громади Олег Кохман та заступник Великогаївського сільського голови Галина Кравчинюк.

   Проводила зібрання голова громадської організації «ПОШТОВХ ВПЕРЕД» Оксана Королюк. Молодь підняла багато важливих тем для обговорення у культурному та соціальному житті нашої громади. Розповіла про молоде покоління і їхні потреби, вчителька історії НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ с. Великі Гаї»  Марта Грабовецька, яка зазначила основні напрямки роботи  та охарактеризувала потреби молодого покоління.

   Майже дві години конструктивного діалогу, можна сподіватися,  підуть на користь відносинам керівництва громади та молодого покоління «X,Y,Z», як прийнято зараз називати молодь. Кожен міг висловитися на зібрані як про вдале співробітництво, так і про проблеми у взаєминах керівництва і молоді.

  Голова Великогаївської сільської ради ОТГ Олег Кохман висловлює щиру подяку голові ГО «ПОШТОВХ ВПЕРЕД» Оксані Королюк та членам цієї громадської організації за цю зустріч, яка посприяє ще кращій співпраці молоді та керівництва громади. Вчительці історії НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ с. Великі Гаї»  Марті Грабовецькій, за чудову доповідь про молоде покоління та завідуючій клубом с. Грабовець Ользі Деревляній, за підготовлений клуб для  даної зустрічі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь