A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Можна скористатись зразком заяви на отримання ліцензії

Дата: 23.01.2020 10:32
Кількість переглядів: 489

Тернопільське управління Головного управління ДПС у Тернопільській області повідомляє, що ст. 15 Закону України від 19 грудня 1995 №481 «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів» (далі – Закон №481) встановлено виключний перелік документів, на підставі яких видається, зокрема, ліцензія на право зберігання пального.

Законом України від 18 грудня 2019 року №391 «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо покращення адміністрування акцизного податку» (далі – Закон №391) внесено зміни, серед іншого до Закону №481, якими встановлено, що суб’єкти господарювання, що здійснюють зберігання пального, яке не реалізовується іншим особам і використовується виключно для потреб власного споживання чи промислової переробки, копії документів передбачених ст. 15 цього Закону не подають. Такі суб’єкти господарювання у заяві зазначають про використання пального для потреб власного споживання чи переробки, загальну місткість резервуарів, що використовуються для зберігання пального,та їх фактичне місцезнаходження, також фактичне місцезнаходження ємностей, що використовуються для зберігання пального. Зазначені зміни набули чинності з 29 грудня 2019 року.

Більш детально про зарахування плати за ліцензії до місцевих бюджетів йдеться у листі ДПС України від 15.01.2020 №648/7/99-00-04-01-01-07.

Так, з 1 січня 2020 року плата за ліцензії, зокрема, на право роздрібної торгівлі пальним та на право зберігання пального зараховується до місцевих бюджетів за місцем здійснення діяльності.

Звертаємо увагу, зразок заяви для отримання ліцензії на право зберігання пального має виключно рекомендаційний характер з метою уникнення складнощів у суб’єктів господарювання при її складанні.

 

Зразок заяви за посиланням: https://tr.tax.gov.ua/media-ark/news-ark/404515.html.

 

 

Тернопільське управління

Головного управління ДПС у Тернопільській області

Докладніші консультації – у Центрі обслуговування платників або за телефоном:

 43-46-10, 43-46-46.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь