A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Щодо надання психологічної допомоги учасникам антитерористичної операції та членам їхніх сімей

Дата: 16.01.2020 09:56
Кількість переглядів: 796

Управління соціального захисту населення Тернопільської райдержадміністрації з метою організації надання психологічної допомоги учасникам антитерористичної операції та членам їхніх сімей і підвищення ефективності використання коштів, передбачених у державному бюджеті на заходи із психологічної реабілітації за бюджетною програмою КПКВК 2505150 «Заходи із психологічної реабілітації, соціальної та професійної адаптації, забезпечення санаторно – курортним лікуванням із застосуванням сучасних технологій постраждалих учасників Революції Гідності та учасників антитерористичної операції» відповідно до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення заходів щодо психологічної реабілітації постраждалих учасників антитерористичної операції, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 12.07.2017 № 497 (зі змінами) та постанови Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 №1057 (зі змінами) повідомляє:

Управління соціального захисту населення організовує заходи із психологічної реабілітації учасників антитерористичної операції та постраждалих учасників Революції Гідності шляхом укладання тристоронніх договорів про надання послуг із психологічної реабілітації між управлінням, отримувачем послуг та суб’єктом надання послуг.

Реабілітаційні послуги з психологічної реабілітації надаються учасникам антитерористичної операції в реабілітаційних установах, з якими Службою України у справах ветеранів війни та учасників укладено договір про надання реабілітаційних послуг.

Для проходження психологічної реабілітації учасник антитерористичної операції та постраждалі учасники Революції Гідності  звертається до управління соціального  захисту населення за місцем реєстрації або за місцем фактичного проживання (перебування) із заявою, складеною в довільній формі,  до якої додаються копія посвідчення учасника бойових дій, або інваліда війни,  учасника війни та копія документа, що підтверджує безпосередню участь в антитерористичній операції або забезпеченні її проведення з безпосереднім перебуванням в районах антитерористичної операції у період її проведення. Отримувачі послуг, що мають статус постраждалого учасника Революції Гідності, разом із заявою подають копію посвідчення постраждалого учасника Революції Гідності.

   Учасник антитерористичної операції та постраждалі учасники Революції Гідності самостійно обирають суб’єкта надання послуг (із переліку), у якого бажають пройти реабілітацію.

Орган соціального захисту населення:

- реєструє зазначені вище документи;

- видає отримувачу направлення на психологічну реабілітацію до реабілітаційної установи за встановленою формою.

Після отримання від органу соціального захисту населення направлення на реабілітацію (із зазначенням початку та закінчення терміну реабілітації), отримувач прибуває до реабілітаційної установи у строк, вказаний у направленні.

Оплата послуг із психологічної реабілітації  проводиться управлінням соціального захисту населення шляхом відшкодування вартості таких послуг суб’єктам надання послуг відповідно до укладеного договору на підставі актів надання послуг.

За наданням реабілітаційних послуг з психологічної реабілітації учасників антитерористичної операції та постраждалих учасників Революції Гідності  просимо звертатись до управління соціального  захисту населення по вул.М.Кривоноса,14 м.Тернопіль або по т. 532502.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь