A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Збори жителів с. Кип’ячка

Дата: 28.12.2019 13:19
Кількість переглядів: 2299

Фото без опису

27 грудня 2019 року у клубі с. Кипячка відбулися збори жителів села Кипячка, керівництва Великогаївської об’єднаної територіальної громади і селищної ради с. Велика Березовиця.

Як годиться, збори розпочалися зі спільної молитви, тоді першим виступив голова Великогаївської сільської ради ОТГ Олег Кохман, який проінформував присутніх про стан та хід процесу переходу  с. Кипячка із Великоберезовицької селищної ради до складу Великогаївської об’єднаної територіальної громади. Пояснив, як проходить робочий процес у нашій громаді і висловив сподівання на вдалу спільну роботу.

Голова Великоберезовицької селищної ради Ілля Костюк, побажав вдалого обєднання села Кипячки з нашою громадою, а також вибачився за можливі старі образи та побажав кращого  розвитку села у Великогаївській громаді.

Заступник Великогаївського сільського голови Галина Кравчинюк, доповіла про зміни у системі оподаткування у зв’язку з переходом до  Великогаївської громади.

Депутат Тернопільської обласної ради та місцевий фермер Юрій Березовський також висловив сподівання, що приєднання села Кипячка повинно пройти легко, адже географічно так склалося, що це село знаходиться ближче до Великогаївської громади, і зауважив, що села, які входять до складу Великогаївської громади - усі рівні.

Небайдужі жителі підняли питання, які найбільше хвилюють жителів с. Кипячка, на які отримали вичерпні відповіді.

 Загалом можна охарактеризувати, що збори пройшли вдало, приємно вразила кількість жителів, які прийшли  висловити свої побажання, щодо розвитку села Кипячка у складі Великогаївської об’єднаної територіальної громади.  А наостанок спільно прийняли пропозицію голови Великогаївської сільської ради ОТГ Олега Кохмана, щодо включення до складу виконавчого комітету Великогаївської сільської ради пароха села Кипячка  отця Андрія, який буде відстоювати інтереси жителів на засіданнях сесій та виконавчих комітетів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь