A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Запрошуємо до опитування

Дата: 21.11.2019 11:35
Кількість переглядів: 390

Державна податкова служба, ідучи в ногу з часом, дотримуючись світових тенденцій, не перестає змінюватись та удосконалюватись. Істина народжується в діалозі, тому відомству дуже важливо почути думку платників. Адже хто, як не вони, на практиці відчувають усі переваги та недосконалості тих чи інших сервісів? Тому саме користувачі, зі свого боку можуть внести пропозиції щодо розширення сфери послуг, вказати, які вже з діючих електронних сервісів можна покращити.

Тому Державна податкова служба України за участю Науково-дослідного інституту фіскальної політики Університету державної фіскальної служби України проводить загальнонаціональне опитування. Триватиме такий захід із 28 жовтня по 30 листопада 2019 року. Мета – визначити, наскільки платники податків задоволені рівнем сервісного обслуговування, ідентифікувати проблемні питання, що потребують особливої уваги з метою покращення надання послуг.

Отримані результати будуть використані для підготовки плану дій з удосконалення сервісів податкової служби у рамках реалізації концептуальних напрямів реформування системи органів, що реалізують державну податкову політику.

Варто мати на увазі, що опитування є анонімним та добровільним. Відповіді залишаться конфіденційними і будуть використані виключно в цілях опитування.

Тож, шановні платники, звертаємось до вас із проханням взяти активну участь в опитуванні. Заповнити анкету можна за посиланням https://forms.gle/mu4MCSzTFXk9dH5f8.

 

 

 

Тернопільське управління

Головного управління ДПС у Тернопільській області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь