A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Проведення конкурсу

Дата: 21.11.2019 09:44
Кількість переглядів: 376

Оголошення про проведення конкурсу з відбору суб'єктів оціночної діяльності  для проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки в селі Великі Гаї

 
         Великогаївська сільська рада проводить конкурс з відбору суб'єктів оціночної діяльності  для проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки  несільськогосподарського призначення (для розміщення  та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу), площею   0,0278 га, адреса: село Великі Гаї Тернопільський район. Нормативна  грошова оцінка земельної ділянки 79 391,24  грн. 

       Мета проведення експертної грошової оцінки: визначення ринкової вартості земельної ділянки з метою передачі у приватну власність шляхом продажу.

      Учасникам конкурсу необхідно подати до Великогаївської сільської ради конкурсну документацію, яка складається з конкурсної пропозиції та підтверджуючих документів. Усі документи та копії документів посвідчуються підписом керівника суб’єкта оціночної діяльності та скріплюються печаткою (для юридичних осіб).

      До підтверджуючих документів віднесено:
- заява на участь у конкурсі;
- копії завірених належним чином установчих документів учасника конкурсу; 
-копії завірених належним чином документів, що підтверджують кваліфікацію працівників, які залучаються до виконання оцінки;
-копію завіреного належним чином кваліфікаційного свідоцтва оцінювача, виданого у встановленому законом порядку; 
-матеріали, в яких відображається досвід проведення незалежної оцінки земельних ділянок; 
-пропозиції учасника конкурсу щодо вартості виконання робіт відповідно до калькуляції витрат, пов’язаних із виконанням робіт, а також строк виконання робіт з експертної оцінки земельної ділянки; 
- інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи з незалежної оцінки оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним з незалежної оцінки експертної грошової оцінки земельної ділянки, у тому числі подібної оцінки).

      Конкурсна документація подається у запечатаному конверті з описом підтвердних документів, що містяться в конверті.

      На конверті необхідно зробити помітку: «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності (із зазначенням назви об’єкту)».
Конкурсну документацію слід подати до Великогаївської сільської ради (юридичний відділ) до 06 грудня  2019 року (включно) за адресою: 47722, Тернопільська область, Тернопільський район, село Великі Гаї вул. Галицька,47.

       Конкурс буде проведено 09 грудня 2019 року, о 10.00 годині, у приміщенні сільської  ради за адресою: 47722, Тернопільська область, Тернопільський район, село Великі Гаї вул. Галицька,47 (зал засідань).
Телефони для довідок 49- 02-80.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь