A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Один рік у Великогаївській сільській раді ОТГ працює Центр надання адміністративних послуг

Дата: 23.10.2019 15:44
Кількість переглядів: 1698

23 жовтня 2019 року виповнився рік з того часу, як у Великогаївській сільській раді ОТГ запрацював Центр надання адміністративних послуг. Весь колектив сільської ради вітає Вас, колеги, із цим днем, та хоче побажати не зупинятися на досягнутому а підкорювати нові вершини, які прославляють не тільки Вас,  але і Великогаївську обєднану територіальну громаду.

   За один рік  роботи перелік адміністративних послуг зріс  із 130 до 172. Окрім того, ЦНАП співпрацює з спеціалістами Пенсійного фонду, Управлінням соціального захисту, Центру зайнятості, які згідно графіків приїжджають до Великогаївської ОТГ.  З  кінця травня 2019 року в центрі розпочато надання паспортних послуг, а саме: виготовлення паспорта громадянина України у формі ID-картки та паспорта громадянина України для виїзду за кордон з біометричними даними. Станом на сьогодні паспорта отримали понад  1000 громадян. Особливим попитом  користуються послуги державного реєстратора, яка розпочала роботу в ЦНАП з січня поточного року, і є вже зареєстровано 1829 прав майна та 80 бізнесу. Нещодавно також було відкрито консультативний пункт для бізнесу, в якому можна отримати консультацію щодо створення, ведення та розвитку підприємницької діяльності.

          В ЦНАП створено всі комфортні умови для отримання адміністративних послуг, встановлено електронна система керування чергою, спеціалізоване програмне забезпечення, Wi-Fi мережа Інтернет, встановлено платіжний термінал для оплати тих чи інших послуг.

        Надання якісних адміністративних послуг мешканцям є одним з пріоритетних завдань керівництва Великогаївської сільської ради, яка завдяки реформі децентралізації отримала не тільки нові можливості, але і більшу відповідальність за майбутнє громади.

          У день святкування своєї першої річниці роботи, центр надання адміністративних послуг живе звичним життям. Так само як і кожен день відвідувачі мають можливість отримати якісні послуги… хіба що у більш святковій атмосфері. Сьогодні працівники ЦНАПу у піднесеному настрої зустрічають відвідувачів, а також щиро вірять, що діти – це майбутнє щасливої та незалежної України, а тому  запросили на екскурсію учнів 2-го класу НВК ЗОШ I-IIIст. ДНЗ  с.Великі Гаї, класні керівники Наталія Городиська та Юлія Деревяна, для ознайомлення з роботою ЦНАП.

    Школярі привітали працівників ЦНАПу з Днем Народження красивими листівками та малюнками, а натомість отримали безліч позитивних емоцій, адже мали змогу ознайомитися із роботою ЦНАПу із середини: перевірити на собі роботу електронної черги, пройтися кабінетами спеціалістів, прийняти участь у імпровізованій видачі паспортів, а на завершення екскурсії, одержали подарунки.   

          Дорогі наші відвідувачі, гості, дякуємо, що користуєтеся нашими сервісами!    Представники субєктів надавання адміністративних послуг, колеги, дякуємо за плідну співпрацю!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь