A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації «Оновлення та внесення змін до генерального плану села Великі Гаї Тернопільського району Тернопільської області» 

Дата: 25.09.2019 16:05
Кількість переглядів: 809

 

 
  Фото без опису


УКРАЇНА

 

ВЕЛИКОГАЇВСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

47722  Тернопільська обл., Тернопільський р-н., с. Великі Гаї вул. Галицька , 47

тел. 49-00-98, 49-02-98

   Сьоме скликання                                                                  ____________ сесія

 

РІШЕННЯ № __ (ПРОЕКТ)

 

від  ____________  2019  року

 

Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації «Оновлення та внесення змін до генерального плану села Великі Гаї Тернопільського району Тернопільської області»   

 

Заслухавши інформацію сільського голови Кохмана О.А. про необхідність оновлення та внесення змін до генерального плану села Великі Гаї Тернопільського району Тернопільської області, враховуючи виконавчий лист № 500/290/19 виданий 23.07.2019 Тернопільським окружним адміністративним судом про зобов’язання Великогаївської сільської ради  Тернопільського району Тернопільської області у встановленому законом порядку вчинити дії із внесення змін до Генерального плану с. Великі Гаї Тернопільського району Тернопільської області  в частині проходження дороги  через земельну ділянку позивача, для ведення особистого селянського господарства, кадастровий номер: 6125281700:02:001:1457, з урахуванням прав та інтересів Дудара Івана Степановича, як власника цієї земельної ділянки, керуючись ст.ст. 26, 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 6, 16, 17 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності » і ст.12 Закону України «Про основи містобудування», Великогаївська сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1.Надати дозвіл на розроблення містобудівної документації «Оновлення та внесення змін до генерального плану села Великі Гаї Тернопільського району Тернопільської області».

2. Доручити виконавчому комітету Великогаївської сільської ради провести усі необхідні роботи, пов’язані з підготовкою до розроблення містобудівної документації:

2.1. Замовлення виготовлення оновленої картографічної основи села Великі Гаї Тернопільського району Тернопільської області;

2.2. Збір вихідних даних;

2.3. Повідомити через місцеві засоби масової інформації про початок розроблення  містобудівної документації «Оновлення та внесення змін до генерального плану села Великі Гаї Тернопільського району Тернопільської області».

2.4. Після завершення розроблення містобудівної документації «Оновлення та внесення змін до генерального плану села Великі Гаї Тернопільського району Тернопільської області», отримання всіх необхідних висновків, проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів, відповідно до чинного законодавства подати вищевказану містобудівну документацію на затвердження сесії Великогаївської сільської ради.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природнього середовища.

 

 

 

 

 

                Сільський голова                                            О. КОХМАН

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь