A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Урочисте відкриття амбулаторії загальної практики сімейної медицини у с. Баворів

Дата: 18.09.2019 17:28
Кількість переглядів: 2320

Фото без описуНавесні цього року було відкриття амбулаторії загальної практики сімейної медицини у с. Великі Гаї, а сьогодні, 18.09.2019р., розпочинає діяти ще одна амбулаторія у Великогаївській громаді – у с. Баворів.

   Реконструкція приміщення дільничної лікарні у селі Баворів під лікарську амбулаторію загальної практики сімейної медицини тривала протягом двох років за рахунок коштів місцевого бюджету, а це майже 2 мільйони 150 тисяч гривень та субвенції на розвиток громади 1 мільйон 300 тисяч гривень коштів.

   До присутніх звернулися голова Тернопільської обласної ради Віктор Овчарук та заступник голови Тернопільської обласної державної адміністрації Юрій Юрик, які привітали жителів сіл Баворів, Застав’є, Грабовець, Білоскірка, Козівка, Cмолянка, Cкоморохи, Прошова, Теофілівка з відкриттям амбулаторії, адже від сьогодні лікарські послуги стали ще ближчими до людей, а лікарям побажали якісно і добросовісно обслуговувати пацієнтів.     

    Голова Великогаївської сільської ради ОТГ Олег Кохман в свою чергу висловив щиру подяку усім хто долучився до реконструкції даного об’єкта, а особливо: начальнику фінансового відділу Великогаївської сільскої ради Наталії Бойко та директору КНП «Амбулаторія загальної практики-сімейної медицини с. Баворів» Віталію Дударенку, за втілення проекту реконструкції амбулаторії, державно-кооперативному проектно-вишукувальному інституту "Тернопільагропроект" в особі директора Володимира Байко, за проведену технічну документацію, ПП "М-Буд" керівники Михайло та Нелі Федорчуки, за проведені ремонтні роботи, Депутатам Великогаївської сільської ради ОТГ, за виділені кошти, медичним працівникам амбулаторії, за проведений благоустрій приміщень  і запевнив, що і надалі сільська рада буде допомагати розвивати сільську первинну ланку медицини.

   Директор КНП «Амбулаторія загальної практики-сімейної медицини с. Баворів» Віталій Дударенко подякував за проведення реконструкції органам влади та підрядних установ і запросив присутніх оглянути амбулаторію та поспілкуватися зі сімейними лікарями.

   Святі отці Василь Брегін та Микола Ковалик  благословили  персонал і окропили святою водою приміщення амбулаторії та автомобілі, на плідну працю і служіння жителям Великогаївської громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь