A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

День Незалежності у Великогаївській громаді

Дата: 28.08.2019 08:49
Кількість переглядів: 724

Фото без описуТри дні поспіль у Великогаївській  обєднаній територіальній громаді відзначали цього року  День Незалежнеості та День прапора.

   Першими 23 серпня 2019 року святкували жителі села Грабовець де на новозбудованій сцені місцеві аматори мали змогу потішити публіку своїми запальними танцями, веселими піснями та змістовними віршами.

   24 серпня 2019 року всі жителі  громади  відзначали День Незалежності разом на співочому полі с. Великі Гаї.

   Відразу опісля обіду розпочалися заходи на стадіоні де відбулися змагання спортивна родина, які організувала та провела, громадська організація «Поштовх Вперед»,  козацькі забави провів начальник відділу культури, молоді та спорту Великогаївської сільської ради ОТГ Степан Гуля. Після розваг святкування продовжилося на Співочому Полі.  Молитвою за Україну розпочався святковий концерт. Веселе і яскраве дійство не залишило байдужим нікого, всі глядачі отримали багато  позитивних емоцій. Кращі солісти та колективи представляли своє село. Звучало чимало запальних пісень та танців, багато гумору та звісно ж відзначення кращих з кращих. Несподіванкою  стала поява футболістів футбольного клубу «Агрон» Великогаївська ОТГ, які годиною раніше вибороли право називатися володарями кубка області з футболу 2019 року. Закінчився день, насичений подіями, дратвовим и танцями.  

   В неділю 25 серпня 2019 в більшості сіл громади відбулися святкові концерти під час яких жителі мали змогу отримати масу позитивних емоцій.

  Голова Великогаївської громади Олег Кохман висловлює щиру подяку всім причетним до святкування Дня Незалежності України у Великогаївській громаді, зокрема: заступнику голови Галині Кравчинюк та спеціалісту відділу культури, молоді та спорту Оксані Римар за підготовку концерту, начальнику відділу культури, молоді та спорту Степану Гулі, волонтеру Корпусу Миру Таю Сміту та ГО «Поштовх Вперед» за проведення спортивної частини свята, КП «Громада сервіс» за підготовку стадіону та Співочого Поля в с. Великі Гаї до святкування. Щира подяка  завідуючим клубами, які провели заходи по селах і усім виконавцям, які дарували частинку свого таланту жителям громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь