A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Працівники Тернопільської митниці ДФС виявили порушення митних правил на понад 4 млн гривень

Дата: 05.08.2019 09:01
Кількість переглядів: 453

Протягом січня-червня 2019 року посадовці Тернопільської митниці ДФС склали 57 протоколів про порушення митних правил на загальну суму 4 млн 013,7 тис. грн. Серед них: 5 протоколів за ст. 469  МКУ (неправомірні операції з товарами, митне оформлення яких не закінчено, або з товарами, що перебувають на тимчасовому зберіганні під митним контролем); 38 – за ст. 470 МКУ (перевищення строку доставки товарів до органу доходів і зборів призначення); 3 – за ст. 481 МКУ (перевищення строку тимчасового ввезення товарів); 9 – за ст. 483 МКУ (дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю); 1 – за ст. 484 МКУ (зберігання, перевезення чи придбання товарів, ввезених на митну територію України з приховуванням від митного контролю); 1 протокол за ст. 485 МКУ (дії, спрямовані на неправомірне зменшення розміру належних до сплати митних платежів).

У звітному періоді розглянуто 47 справ про порушення митних правил та винесено постанови про притягнення осіб до відповідальності у вигляді штрафу на загальну суму 410,9  тис. гривень.

До суду передано 4 справи про порушення митних правил на загальну суму 197,5 тис. гривень.

У першому півріччі від сплати штрафів у справах про порушення митних правил за постановами митниці до Державного бюджету України перераховано майже 257 тис. гривень.

Також з початку року з метою перевірки автентичності документів, поданих до митного контролю та митного оформлення, до уповноважених митних органів іноземних держав направлено 7 запитів. За звітний період надійшло 6 відповідей від митних органів іноземних держав, за результатами опрацювання яких митницею заведено 5 справ про порушення митних правил на загальну суму майже 3 млн 400 тис. гривень.

 

Докладніші консультації – у Центрі обслуговування платників або за телефоном:

 43-46-10, 43-46-46.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь