A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

На Тернопільщині роботодавці віддали людям 6,6 млн грн заборгованої зарплатні

Дата: 05.08.2019 09:00
Кількість переглядів: 341

Працівники органів ДФС Тернопільщини здійснюють заходи щодо збільшення надходжень до місцевих бюджетів. У кожному районі створені робочі групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення, до складу яких входять, зокрема, і представники фіскальної служби. Такі групи здійснюють обстеження суб’єктів господарювання щодо дотримання норм трудового законодавства, оформлення трудових відносин між роботодавцями та найманими працівниками.

З початку 2019 року за результатами проведеної роз’яснювальної роботи із керівниками підприємств, які допустили заборгованість із виплати заробітної плати та податкових платежів, розрахувалися із зарплатними боргами на суму 6,6 млн грн, сплатили до бюджету 2,0 млн грн податку на доходи фізичних осіб та 1,2 млн грн єдиного соціального внеску.

Також у чіткій взаємодії з органами місцевої влади з питань контролю за додержанням законодавства про оплату праці проведено роз’яснювальну роботу із керівниками 505 підприємств. Як результат – 468 (93%) підвищили рівень виплати заробітної плати. Як наслідок, додаткові надходження склали 6,7 млн грн, з яких 2,9 млн грн податку на доходи фізичних осіб та 3,8 млн грн єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

 За результатами контрольно-перевірочної роботи щодо платників податків, які виплачували заробітну плату та інші доходи громадянам з порушенням вимог податкового та іншого законодавства (єдиний внесок), з початку року проведено 33 перевірки суб’єктів господарювання – юридичних осіб та 10 перевірок суб’єктів господарювання фізичних осіб. За їх результатами донараховано 6,1 млн грн податків та зборів (штрафних санкцій та пені), в тому числі 3,2 млн грн податку на доходи фізичних осіб, 2,1 млн грн єдиного соціального внеску та 0,8 млн грн військового збору.

Завдяки активізації роз’яснювальної роботи в червні додатково оформлено трудові відносини із майже 5 тис. найманих працівників.

 

Докладніші консультації – у Центрі обслуговування платників або за телефоном:

 43-46-10, 43-46-46.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь