A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Завдяки «Урожаю» підвищили зарплату 933 працівникам

Дата: 18.07.2019 14:19
Кількість переглядів: 373

З травня на теренах Тернопільщини розпочалась операція «Урожай – 2019». Метою цієї операції є перевірка повноти нарахування та сплати податків юридичними особами, фізичними особами-підприємцями, громадянами, які є власниками земельних ділянок, площа яких перевищує 2 га та власними силами обробляють такі земельні ділянки для отримання доходу. Ряд заходів передбачають протидію схемам ухилення від оподаткування, а також виявлення та реєстрацію необлікованих найманих працівників та легалізацію їхньої заробітної плати.

За наслідками вжитих заходів 94 суб’єкти господарювання підвищили рівень виплати заробітної плати 933 найманим працівникам. Тож збільшили виплату заробітної плати на 3 млн 342 тис. грн, а бюджети додатково отримали 594 тис. грн податку на доходи фізичних осіб, платники сплатили також 728 тис. грн єдиного соціального внеску та 48 тис. грн військового збору.

Крім цього, 84 суб’єкти господарювання збільшили кількість найманих працівників на 596. Так, вони легалізували 4 млн 309 тис. грн доходу. Додаткові надходження за рахунок добровільно оформлених найманих працівників із податку на доходи фізичних осіб склали 780 тис. грн, єдиного внеску – 940 тис. грн, військового збору – 68 тис. гривень.

Фахівці фіскальної служби застосували 25 заходів контролю. Порушникам нарахували 281,8 тис. грн податків і зборів та штрафних санкцій.

З’ясувалося також, що 893 власники сільськогосподарської техніки перебувають на податковому обліку як суб’єкти підприємницької діяльності. Значна частина з них, а це 684 особи, застосовують спрощену систему оподаткування. Решта 583 громадяни, задекларували 1 млн 364,5 тис. грн доходів, отриманих у 2018 році за надані послуги сільськогосподарською технікою. Декларанти визначили податкові зобов’язання з податку на доходи фізичних осіб у розмірі 244 тис. грн та військового збору – 20,6 тис. гривень.

З початку цього року вже 3 219 людей, які одноосібно обробляють земельні ділянки, площі яких перевищують 2 га, подали декларації. Вони заявили про отримання 7 млн 386,8 тис. грн доходу. Декларанти сплатять до бюджетів 1 млн 312,9 тис. грн податку на доходи фізичних осіб та 111,1 тис. грн військового збору.

 

Докладніші консультації – у Центрі обслуговування платників або за телефоном:

 43-46-10, 43-46-46.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь