A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Чемпіонат з ловлі риби поплавцевою вудкою серед дітей (віком 10-16 років) Великогаївської ОТГ «Карасик 2019»

Дата: 01.07.2019 12:09
Кількість переглядів: 1960

30 липня 2019 року на ставу поблизу с. Грабовець відбувся другий чемпіонат з ловлі риби поплавцевою вудкою серед дітей (віком 10-16 років) Великогаївської ОТГ «Карасик 2019», який проводився до Дня молоді.

  Цього року зареєструвалися 26 учасників, які після жеребкування розмістилися берегом ставу і, за сигналом, розпочали прикормлення та вилов риби. Протягом двох з половиною годин, кожен учасник намагався виловити якомога більше риби.

   За результатами змагань переможцем став Максим Галечик (с. Застінка) з результатом 1 кг. 865 грамів. Друге почесне місце зайняв   Андрій Жук (с. Дичків) з результатом 1 кг. 55 грамів , третє – Максим Жирук (с. Дичків) з результатом 920 грамів. В номінаціях: «Найбільша риба» переміг Павло Яцишин, який виловив коропа вагою 170 грамів, у номінації «Найбільша кількість риби» переміг чемпіон Максим Галечик (с. Застінка) з результатом 80 шт.

   Під час нагородження голова Великогаївської сільської ради ОТГ Олег Кохман, разом із старостою сіл Грабовець і Білоскірка Миколою Дорошем та організаторами Тернопільською районною організацією мисливців та рибалок нагородили переможців та призерів медалями та кубками, а від сільської ради ОТГ цінними подарунками. Всі учасники отримали сувеніри за участь та почастували солодощами, які люб’язно надали Сергій    та Світлана Слебедюки. На завершення спільне фото на згадку.

   Голова Великогаївської сільської ради ОТГ Олег Кохман висловлює щиру подяку Тернопільській районні організації мисливців та рибалок за організацію чемпіонату «Карасик 2019», депутатам сільської ради за виділенні кошти на подарунки, старості сіл Грабовець і Білоскірка Миколі Дорошу за допомогу  у організації, медичному працівнику Надії Римар за охорону здоровя учасників   та усім діткам за участь у змаганнях.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь